CMR sustine actiunile de recunoastere a timpului de munca ca vechime si ca stagiu de contributie

10/07/2019

CMR sustine actiunile de recunoastere a timpului de munca ca vechime si ca stagiu de contributie

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/cmr-sustine-actiunile-de-recunoastere-a-timpului-de-munca-ca-vechime-si-ca-stagiu-de-contributie/

Colegiul Medicilor din Romania va sustine prin toate mijloacele legale orice actiune de recunoastere a timpului de munca ca si vechime in munca si ca stagiu de contributie.

Consiliul National al Colegiului Medicilor din Romania a reiterat, in cadrul sedintei de la finalul lunii iunie, opinia organizatiei profesionale fata de acest subiect.

In acest context, Colegiul Medicilor din Romania anunta ca va sustine prin mijloacele legale orice actiune de recunoastere a timpului de munca ca vechime in munca si ca stagiu de contributie”, se arata intr-o informare postata pe site-ul institutiei.

Continut educational:

Reamintim ca, de curand, deputatul de Braila, Antoneta Ionita, a solicitat reluarea initiativei privind pensionarea anticipata in cazul medicilor care fac garzi.

Potrivit acesteia, nu munca alaturi de pacient omoara prematur un medic in Romania, ci instabilitatea si lipsa de predictibilitate legislativa si fiscala, birocratia excesiva, presiunile de tot felul, dar si lipsa de respect si de recunoastere.

Etichete: Colegiul Medicilor din Romania, vechime in munca, stagiu de contributie

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

S-a decis relaxarea unor masuri restrictive, in Capitala

Inca doua cazuri de SARS-CoV-2 cu mutatia britanica | MS recomanda testarea la primele simptome ale bolii

Rusia a solicitat Uniunii Europene sa autorizeze vaccinul Sputnik V

Adrian Gheorghe, noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

Persoanele dializate, imobilizate sau nedeplasabile – vaccinate in etapa a II-a | Medicii de familie vor colabora cu asistenta sociala