CMR: Proces verbal negociere proiect Norme de aplicare Co-ca 2016-2017

23/02/2016

CMR: Proces verbal negociere proiect Norme de aplicare Co-ca 2016-2017

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/cmr-proces-verbal-negociere-proiect-norme-de-aplicare-co-ca-2016-2017/

ordinanta-guvern-carduriProces verbal incheiat in 18.02.2016 in urma intalnirii avand ca tema negocierea proiectului de Ordin privind normele de aplicare in anul 2016 a hotararii guvernului pentru aprobarea pachetelor de servicii medicale si a Contractului cadru care reglementeaza conditiile acordarii asistentei medicale in cadrul sistemului de asigurari sociale de sanatate pentru anii 2016-2017.

Colegiul Medicilor propune ca pentru cabinetele nou infiintate sa fie prevazut un numar de 800 de persoane asigurate inscrise, iar pentru cabinetele aflate deja in relatie contractuala cu casele de asigurari de sanatate sa se incheie contracte pentru un numar de 800 de persoane inscrise.

CMR propune sa poata fi acordate consultatiile la domiciliu fara a fi necesara prezentarea cardului.

Vezi procesul verbal cu toate propunerile, AICI.

 

Autor: FormareMedicala.ro

4 Comentarii

 1. tobiasjozsef says:

  NU SUSTIN LIMITA DE 800, SUNT TOTAL IMPOTRIVA SA AVEM CAPITA, REGULI PENTRU LISTA ETC. Eu sper la o plata decenta pentru servicii, Frica ca pierd….timpul si am un cabinet neterminat ca nu pot sa lucrez in conditii mizerabile dar pe colega nou venita am asteptat cum sper eu sa va astepte colegii unde sper ca gasti un loc, incercati in salaj poate !?

 2. tobiasjozsef says:

  800 este mult ? este fictiv ! nu este un numar real pentru un cabinet ! acopera exact salariul asistentei si taxele, chirie si nimic mai mult, la 1500 castigati mai putin ca asistenta, la 2000 mai putin ca un medic la spital la inceput, si este o afacere in care este nevoie de investitii de mii de euro care nu sunt recuperabili,este instabil si daca cotractul cadru este moral ? nu cred ca tinta e atat de inalta. (si abea lucrez de 2 ani mai am mult pana la 80 )

 3. bivolarutatiana says:

  Buan seara! Deocamdata e seara ptr. mine.
  Pentru voi este LUMINA ptr ca luptati cu indarjire sa retezati orice seansa de intrare in sistem si a altor COLEGI.
  Sau nu suntem colegii vostri , suntem doar niste persoane care indraznesc sa sara gardul vostru PERSONAL! V-ati gandit ca poate nu e COSTITUTIONAL, MORAL,LEGAL sa va opuneti cu atata indarjire si atata AGRESIVITATE sa intre ia MAREA voastra Familie si alti medici?
  Cu ce sunteti voi mai nu stiu cum decat altii?
  Ptr ca sunteti MULTI si aveti toate armele sa castigati.
  Cred sa sunteti FFFFF fericiti ca ati reusit sa impuneti limita fatidica de 800 pacienti!Proces Verbal de negociere! Negociati ce?
  Cu cate mii de EURO sa va vindeti pacientii? Sa stati in sistem pana la 80 de ani?
  Chiar nu va pasa deloc de proprii vostri colegi?
  Ati transformat totul intr-o arena , unii sunt VANATORI si altii sunt vanati?
  Daca nu aveti empatie fata de proprii vostri colegi cum puteti sa zambiti pacientilor cand de fapt voi sunteti ca niste calai?
  Succes domnilor si DRUM DREPT!

  • bivolarutatiana says:

   Buna seara! Nu stiam ca Medicina de familie este o afacere,cum spuneti mai sus. 800 e fictiv? Chiar credeti ca faceti o conversatie literara?Poate daca l-ati fi citat pe Kant cu “cer instelat deasupra mea si legea MORALEI in mine”, nu v-as fi acordat creditul de rele intentii. Nu cred ca tonele de retete sau trimiteri pe care le dati pacientilor va da dreptul sa interziceti sa intre in sistem si alti medici. Cred ca cel mai bine ar fi sa va dam in judecata sa vedem si noi cum explicati furia cu care va impuneti sa existe o limita de intrare in sistem, desi guvernul propusese altceva.
   Va e FRICA de concurenta? Ca nu puteti sa va mai vindeti afacerea?
   Stim ca sunteti sustinuti de parlamentarii PNL ca de,asa-s romanii.
   Vin alegerile si iarasi v-au iesit jocurile.

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: