CMR atentioneaza medicii privind un eveniment presupus creditat EMC

10/01/2017

CMR atentioneaza medicii privind un eveniment presupus creditat EMC

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/cmr-atentioneaza-medicii-privind-un-eveniment-presupus-creditat-emc/

CMRAtentionam prin prezenta toate Colegiile Medicilor Teritoriale precum si orice prezumptiv “interesat” a fi beneficiar al unui eveniment EMC anuntat prin e-mail sau pe orice alta cale de informare de catre Asociatia “Didactica” Craiova si semnat conf. dr. Firica Jean;

Sa nu ia in considerare ca atare, fiind nul de drept si vizand o tentativa repetat frauduloasa de neconformitate cu reglementarile procedurale de creditare a evenimentelor EMC, mesajul prin care se comunica ca asociatia mentionata, “in parteneriat (neprecizat) organizeaza Masa rotunda (fara titlu) si aloca (sic!) credite EMC” la 2 (doua) tarife prestabilite in numar diferit.
 
Precizam ca, in urma unor precedente asemanatoare, prin Decizia 09/20.05.2016, a CN al CMR, Asociatiei “Didactica” Craiova, i s-a retras acreditarea ca furnizor de EMC si, pana in prezent, aceasta sanctiune nu a fost ridicata. Pe cale de consecinta, CMR, singura autoritate nationala in drept sa acorde credite EMC, nu a mai creditat, nicio manifestare de EMC, sub organizarea numitei Asociatii “Didactica” Craiova.
 
Avertizam ca luarea in consideratie a acestor afirmatii, facute “in scris” de catre asociatia in speta, poate aduce prejudicii grave activitatii si credibilitatii CMR dar si a altora (ex.: acordarea creditelor ar contribui, prin dezbaterile si recomandarile medicilor si farmacistilor la “ridicarea prestigiului revistei” The British Medical Journal – Editia in limba romana).
 
Dr. Calin Bumbulut
Vicepresedinte CMR
Coordonator Departament Profesional Stiintific si Invatamant

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Comisia Europeana a stabilit un portofoliu de 10 mijloace terapeutice impotriva Covid-19

Moderna anunta ca vaccinul sau anti-Covid este eficient si sigur pentru copiii intre 6 si 11 ani

Cseke Attila: Este nevoie de o noua abordare a campaniei de vaccinare, mai ales in zonele rurale

Metodologie noua de monitorizare a sarcinii | Carnetul gravidei

DSP Sibiu: Includerea medicilor de familie in activitatea de eliberare a certificatelor verzi