CMR Alba sustine intentia medicilor de familie de a NU semna actele aditionale

27/12/2017

CMR Alba sustine intentia medicilor de familie de a NU semna actele aditionale

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/cmr-alba-sustine-intentia-medicilor-de-familie-de-a-nu-semna-actele-aditionale/


Colegiul Medicilor Alba sustine intentia medicilor de familie de a NU semna actele aditionale de prelungire a contractelor cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS).

Aceasta intentie a fost declarata inclusiv prin comunicatul de presa dat de catre Societatea Nationala de Medicina Familiei si de catre Federatia Nationala a Patronatelor Medicilor de Familie.

“Revendicarile medicilor de familie au ramas nerezolvate timp de ani de-a randul. Disponibilitatea autoritatilor publice de a ameliora situatia medicinei primare este una manifestata la nivel declarativ, insa faptele dovedesc contrariul. Guvernul, Ministerul Sanatatii si CNAS au tergiversat situatia mimand negocieri, pentru ca apoi sa nu schimbe nimic esential. Promisiunile nu au fost indeplinite pana la ora actuala, astfel ca, desi decizia de a nu mai semna prelungirea contractelor de furnizare de servicii de asistenta medicala primara poate parea extrema, ea este una complet justificata si constituie singura atitudine demna in situatia data”, scrie intr-un comunicat postat pe site-ul CMR Alba.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: