Clinica Mayo – Ghidul sanatatii familiei

04/04/2013

Clinica Mayo – Ghidul sanatatii familiei

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/clinica-mayo-ghidul-sanatatii-familiei/

carte ghidul sanatatii familiei

Titlu: “Clinica Mayo – Ghidul sanatatii familiei”

Autor: Scott C. Littin

Editura: ALL

Pret: 199 RON (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Prezentare: Cartea  “Clinica Mayo – Ghidul sanatatii familiei” reprezinta o resursa de informatii medicale valoroasa, pe intelesul tuturor. Aflat la cea de-a treia editie, acest volum este complet revizuit si prezinta cele mai noi descoperiri medicale, cu accentul pus pe ingrijirea medicala in sanul familiei.

Volumul “Clinica Mayo – Ghidul sanatatii familiei” este realizat prin colaborarea a mai mult de 2000 de medici si specialisti din cadrul clinicii Mayo si se remarca printr-o structura simpla, care trateaza afectiunile din perspectiva prevenirii si a tratamentului, cuprinde informatii utile despre evolutia de la perioada copilariei la batranete.

Cartea “Clinica Mayo – Ghidul sanatatii familiei” este structurata in 6 sectiuni principale:

Partea I ofera informatii utile despre nutritie, controlul stresului, activitatea fizica recomandata – toate in scopul stabilirii unui stil de viata sanatos.

Partea a II-a ofera explicatii despre procesele de crestere si dezvoltare ale corpului uman, informatii despre problemele de sanatate comune copiilor si adultilor si detalii despre subiecte legate de perioada terminal a vietii.

Partea a III-a este destinata interpretarii semnelor si simptomelor, avand rolul de a oferi explicatii in legatura cu aparitia anumitor semne sau simptome.

Partea a IV-a ofera sfaturi si recomandari pentru situatiile de urgenta, in care este necesara cunoasterea regulilor de prim ajutor: taieturi, entorse, inec, dureri toracice.

Partea a V-a este cea mai dezvoltata sectiune a cartii si contine informatii despre 1.000 de boli si tulburari ale organismului, precum si despre afectiuni specifice. Fiecare afectiune este tratata din perspectiva semnelor si a simptomelor, a caracteristicilor specifice, precum si din perspectiva stabilirii diagnosticului si a optiunilor de tratament.

Partea a VI-a contine detalii despre testele folosite pentru evaluarea starii de sanatate si pentru diagnosticare. De asemenea, aceasta sectiune include si un ghid al medicamentelor, precum si informatii despre diferite metode de ameliorare a durerilor, informatii din medicina complementara si alternativa.

 

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: click aici. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii. 

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Autor: Elena Gherasim

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

CJAS Hunedoara aloca fonduri mai mari pentru toate unitatile sanitare din judet

SRI: Nivel scazut de securitate cibernetica a spitalelor din Romania

Medicii sunt pregatiti pentru valul patru (Prefectul Capitalei)

Noile reglementari in modul de acordare a concediilor medicale, in vigoare din 1 august 2021

CDC: Varianta Delta a SARS-CoV-2, la fel de contagioasa ca varicela