Carte Medicala

TOATE
COMUNICARI ANM
COMUNICARI MEDICALE
CARTE MEDICALA

Clinica Mayo: despre mentinerea unei greutati sanatoase

Data ultimei actualizari: 01/08/2013

Clinica Mayo desprementinereauneigreutatisanatoaseTitlu: “Clinica Mayo: despre mentinerea unei greutati sanatoase”

Autori: Donald D. Hensrud

Editura: ALL

Pret: 19.90 RON (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Descriere: “Clinica Mayo: despre mentinerea unei greutati sanatoase” ofera un ghid de nutritie in vederea controlului greutatii dar si a evitarii obezitatii. Ghidul de nutritie are in vedere tulburarile care afecteaza starea de sanatate si regimul general de viata. Sfaturile de nutritie oferite au in vedere eliminarea excesului ponderal printr-o dieta sanatoasa si printr-un program de exercitii fizice adecvat.

 

 

“Clinica Mayo: despre mentinerea unei greutati sanatoase” este un ghid de nutritie axat pe formarea unui stil de viata corect printr-un regim alimentar sanatos si un program sustinut de miscare fizica. Volumul este dedicat tuturor persoanelor care doresc sa urmeze un stil de viata sanatos si o dieta echilibrata.

Donald D. Hensrud este specializat in nutritie, obezitate, medicina preventiva, activitate fizica.

 

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link:http://www.all.ro/colectia_mayo/clinica-mayo-despre-mentinerea-unei-greutati-sanatoase.html . In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii.

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

 

Autor: Anamaria Blanaru

Anamaria Blanaru Anamaria Blanaru si-a finalizat studiile doctorale in Germania in domeniul Filologie. A urmat cursuri de comunicare si creative thinking la Praga. A publicat studii in publicatii de specialitate nationale si internationale (Viena). Este specialist in web content, comunicare, corporate training si studii hispanice.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.