CJAS Mehedinti a decontat servicii medicale de aproximativ 5,6 milioane lei catre unitati medicale din strainatate

23/02/2017

CJAS Mehedinti a decontat servicii medicale de aproximativ 5,6 milioane lei catre unitati medicale din strainatate

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/cjas-mehedinti-a-decontat-servicii-medicale-de-aproximativ-56-milioane-lei-catre-unitati-medicale-din-strainatate/

bani-min

CJAS Mehedinti a decontat pe parcursul anului 2016 servicii medicale prestate de unitati spitalicesti din strainatate in valoare de 5.572.100 lei.

Potrivit presedintelui, de tratamente si asistenta medical au beneficiat atat mehedintenii aflati la munca in strainatate, cat si cei care au obtinut legal programari la spitalele din afara granitelor tarii

“Conform statisticilor, suma decontata este cu 50% mai mare decat in anul 2015. Serviciile medicale prestate in strainatate pot fi in continuare contractate, cu conditia sa existe aprobarile necesare. Noi dispunem de fondurile necesare pentru plata acestora”, a declarat Ioan Mitu, presedinte¬† CJAS Mehedinti, potrivit Agerpres.

De asemenea, el a mai precizat ca pentru serviciile oferite asiguratilor din judet catre unitatile medicale din Spania au fost platiti 1.150.000 lei, celor din Italia – 1.120.000 lei, iar pentru entitatile medicale din Germania – 1.090.000 lei. Restul banilor s-au platit catre alte clinici si spitale din spatiul Uniunii Europene.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: