Citu: Vom transforma mai multe centre AstraZeneca in centre Pfizer

16/04/2021
Citu: Vom transforma mai multe centre AstraZeneca in centre Pfizer

Citu: Vom transforma mai multe centre AstraZeneca in centre Pfizer

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/citu-vom-transforma-mai-multe-centre-astrazeneca-in-centre-pfizer/

Premierul Florin Citu a anuntat ca, in perioada urmatoare, va creste capacitatea de vaccinare anti-COVID-19 prin transformarea unor centre AstraZeneca in Pfizer si prin amenajarea unor centre la operatorii economici.

“As vrea sa va anunt ca incepem sa avem exact dozele pe care le tot anuntam, numarul de doze, acum trebuie sa vina lumea sa se inregistreze, sa se vaccineze. Avem cateva modificari care vor aparea in zilele urmatoare (…). Vom creste fluxul zilnic de la 72 la 96, ceea ce inseamna cresterea vitezei de vaccinare. Vom transforma mai multe centre AstraZeneca in centre Pfizer, pentru a permite mai multor cetateni sa se vaccineze. Si vom permite companiilor, operatorilor economici, sa aiba centre de vaccinare, unde vom furniza vaccin in functie de zona”, a declarat premierul, citat de Agerpres.

Demnitarul a adaugat ca in perioada imediat urmatoare capacitatea de vaccinare va ajunge la 120.000 de doze zilnic.

“Am ajuns acum la o capacitate de 115.000 de doze pe zi, vom ajunge la 120.000 de doze pe zi. Avem dozele, ne-am ocupat sa avem vaccin, avem centre de vaccinare, acum, romanii, daca vor – si trebuie sa revenim la normal – trebuie sa se inscrie si sa se vaccineze. Este singura solutie in acest moment de a iesi din pandemie. Vrem in aceasta vara sa ne bucuram de concediu, vrem sa revenim la viata normala, trebuie sa ne vaccinam”, a mai spus Florin Citu potrivit sursei citate.

Etichete: centre de vaccinare, vaccinare anti-covid, florin citu

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: