Citu: Vaccinarea anti-Covid cred ca si-a atins, din punctul meu de vedere, obiectivul pentru acest moment

30/06/2021

Citu: Vaccinarea anti-Covid cred ca si-a atins, din punctul meu de vedere, obiectivul pentru acest moment

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/citu-vaccinarea-anti-covid-cred-ca-si-a-atins-din-punctul-meu-de-vedere-obiectivul-pentru-acest-moment/

Premierul Florin Citu este de parere ca, vaccinarea anti-COVID-19 si-a atins obiectivul pentru momentul actual.

“Vaccinarea cred ca si-a atins, din punctul meu de vedere, obiectivul pentru acest moment. Am avut acum cateva zile, in Bucuresti, zero persoane infectate cu coronavirusul. Acesta este de fapt obiectivul vaccinarii, de a scapa de pandemie. In acelasi timp, din punctul meu de vedere, am facut ceea ce am spus (…). Spuneam ca vom putea sa avem capacitatea sa ajungem la 110.000 de persoane sa vaccinam pe zi. Am facut acest lucru, statul a facut acest lucru. Am creat aceasta oportunitate pentru cei care vor sa se vaccineze. Cei care nu vor sa se vaccineze isi asuma consecintele”, a afirmat prim-ministrul, la Digi 24, citat si de Agerpres.

Vizavi de riscul infectarii cu varianta Delta coronavirusului SARS-CoV-2, premierul a afirmat ca nu ar trebui sa reprezinte o mare problema, in conditiile in care, in tara noastra, cetatenii se pot vaccina oricand si oriunde.

“Este un pericol, este adevarat, dar avand in vedere ca in Romania te poti vaccina oricand, oriunde, cu toate tipurile de vaccin aprobate, nu ar trebui sa fie o mare problema, din punctul meu de vedere. (…) Ca sa nu avem aceasta varianta Delta, trebuie sa ne vaccinam”, a mai spus Florin Citu potrivit surselor citate.

Etichete: vaccinare anti-Covid, campanie vaccinare impotriva Covid-19, varianta delta coronavirus

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: