Citu: Sunt sigur ca Ministerul Sanatatii o sa fie pregatit pentru valul patru

14/07/2021
Citu: Sunt sigur ca Ministerul Sanatatii o sa fie pregatit pentru valul patru

Citu: Sunt sigur ca Ministerul Sanatatii o sa fie pregatit pentru valul patru

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/citu-ministerul-sanatatii-o-sa-fie-pregatit/

Prim-ministrul Florin Citu este convins ca Ministerul Sanatatii va fi pregatit pentru valul patru al pandemie. El a subliniat, inca odata, ca vaccinarea este singura solutia.

“Inca din timpul valului trei am spus foarte clar ca nu vom renunta la capacitatile noastre pentru Covid. In acelasi timp, am spus ca vreau sa avem un sistem creat prin care sa putem sa transferam rapid, daca este nevoie, din sistemul non-Covid in Covid paturi in sectiile ATI. Sunt sigur ca Ministerul Sanatatii a tinut cont de ceea ce am spus atunci si o sa fie pregatit pentru valul patru”, a precizat premierul Citu, miercuri, intr-o declaratie publica.

Potrivit demnitarului, fata de valul trei al pandemiei, diferenta acum este ca vaccinarea se poate face oricand si cu orice tip de vaccin.

“In valul trei inca primeam doze putine de vaccin. Este o diferenta, as zice eu, vitala in ceea ce priveste lupta cu acest virus. Vaccinul este singura solutie, avem vaccin, trebuie sa ne vaccinam”, a mai subliniat Florin Citu, prim-ministrul Romaniei.

Etichete: valul patru, pandemie covid-19, ministerul sanatatii, florin citu

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: