Cercetatorii din Israel sustin ca au descoperit tratamentul pentru cancer

29/01/2019
Cercetatorii din Israel sustin ca au descoperit tratamentul pentru cancer

Cercetatorii din Israel sustin ca au descoperit tratamentul pentru cancer

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/cercetatorii-din-israel-sustin-ca-au-descoperit-tratamentul-pentru-cancer/

O echipa de cercetatori israelieni au anuntat ca au descoperit un tratament pentru cancer care urmeaza sa fie disponibil in cursul anului viitor, potrivit publicatiei Jerusalem Post.

Tratamentul pentru cancer denumit MuTaTo (multi-target toxin) a fost dezvoltat de Accelerated Evolution Biotechnologies.

“Suntem de parere ca in decurs de un an vom oferi un tratament care va lecui complet cancerul. Tratamentul nostru va fi eficient chiar din prima zi a administrarii, va dura undeva in jurul catorva saptamani, va avea efecte secundare minime si nu va costa mai mult decat cele prezente acum piata”, a declarat Dan Aridor, directorul companiei Accelerated Evolution Biotechnologies pentru Jerusalem Post.

Acest tratament va utiliza o schema care combina utilizarea peptidelor anticancerigene care tintesc fiecare celula cancerigena si a unei toxine care suprima aceste celule.

Oamenii de stiinta implicati in acest proiect au precizat ca schema de tratament va fi adaptata pentru fiecare pacient, in functie de tipul de cancer de care sufera.

Continut educational:

“Probabilitatea de a avea mai multe mutatii care sa modifice toti receptorii in acelasi timp scade puternic odata cu majorarea numarului de tinte vizate. In loc sa atacam receptorii unul cate unul, noi atacam cate trei receptori in acelasi timp”, a declarat si dr. Ilan Morad, directorul Accelerated Evolution Biotechnologies si cel sub indrumarea caruia s-a desfasurat cercetarea.

Reprezentantii companiei companiei israeliene au mai precizat ca aceasta noua terapie este un fel de “antibiotic” pentru cancer.

Tags: tratament cancer, descoperire tratament, cancer

autor

Autor: Adriana Pavel

6 Comentarii

 1. SOCOL FANEL says:

  Sora mea suferă de cancer ovarian și dorim un tratament în Israel

 2. Socol Georgetq says:

  Am cancer ovarian gradul lV si doresc sa incerc tratamentul dvs. Am facut deja doua operatii si am recidiva pe ficat

 3. Grigore Catalin says:

  Doresc mai multe informatii pentru fiul meu care are tumora cerebrala. Meduloblastom operat în 2006 cu recidiva..va rog sa ma contactați

 4. Sirbu says:

  Doresc sa primesc cand apar noi comentarii

 5. Manoiu Ileana-Lucia says:

  imi pare rau ca nu l-am avut si eu cat a mai fost in viata mama

 6. Zamcu says:

  Dpresc o programate de tratament

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: