Cercetatorii din Israel sustin ca au descoperit tratamentul pentru cancer

29/01/2019

Cercetatorii din Israel sustin ca au descoperit tratamentul pentru cancer

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/cercetatorii-din-israel-sustin-ca-au-descoperit-tratamentul-pentru-cancer/

O echipa de cercetatori israelieni au anuntat ca au descoperit un tratament pentru cancer care urmeaza sa fie disponibil in cursul anului viitor, potrivit publicatiei Jerusalem Post.

Tratamentul pentru cancer denumit MuTaTo (multi-target toxin) a fost dezvoltat de Accelerated Evolution Biotechnologies.

“Suntem de parere ca in decurs de un an vom oferi un tratament care va lecui complet cancerul. Tratamentul nostru va fi eficient chiar din prima zi a administrarii, va dura undeva in jurul catorva saptamani, va avea efecte secundare minime si nu va costa mai mult decat cele prezente acum piata”, a declarat Dan Aridor, directorul companiei Accelerated Evolution Biotechnologies pentru Jerusalem Post.

Acest tratament va utiliza o schema care combina utilizarea peptidelor anticancerigene care tintesc fiecare celula cancerigena si a unei toxine care suprima aceste celule.

Oamenii de stiinta implicati in acest proiect au precizat ca schema de tratament va fi adaptata pentru fiecare pacient, in functie de tipul de cancer de care sufera.

Continut educational:

“Probabilitatea de a avea mai multe mutatii care sa modifice toti receptorii in acelasi timp scade puternic odata cu majorarea numarului de tinte vizate. In loc sa atacam receptorii unul cate unul, noi atacam cate trei receptori in acelasi timp”, a declarat si dr. Ilan Morad, directorul Accelerated Evolution Biotechnologies si cel sub indrumarea caruia s-a desfasurat cercetarea.

Reprezentantii companiei companiei israeliene au mai precizat ca aceasta noua terapie este un fel de “antibiotic” pentru cancer.

Tags: tratament cancer, descoperire tratament, cancer

2 Comentarii

  1. Manoiu Ileana-Lucia says:

    imi pare rau ca nu l-am avut si eu cat a mai fost in viata mama

  2. Zamcu says:

    Dpresc o programate de tratament

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Costache: Exista toata deschiderea si procuparea de a dezvolta medicina de familie

Pacientii romani aleg tot mai des serviciile medicale private | Care sunt motivele?

Romanii, printre europenii cu cea mai scazuta rata de vaccinare antigripala din UE

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, are in echipa trei medici de renume mondial

Cei care obtin un punctaj mai mare de 60% vor beneficia de un loc la rezidentiat