Cercetatorii americani au descoperit vaccinul care dizolva tumorile

01/02/2018

Cercetatorii americani au descoperit vaccinul care dizolva tumorile

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/cercetatorii-americani-au-descoperit-vaccinul-care-dizolva-tumorile/


Oamenii de stiinta americani au descoperit vaccinul care dizolva tumorile. Ei au injectat doi agenti intr-o tumoare solida, iar aceasta s-a dizolvat. Mai mult, au disparut si alte formatiuni separate.

Aceasta descoperire sugereaza ca substantele raman active in corp dupa distrugerea tumorii tintite initial si detecteaza orice alte formatiuni canceroase.

Potrivit cercetatorilor de la Universitatea Stanford, noua terapie da rezultate pentru mai multe tipuri de cancer, relateaza Digi24.

Una dintre cele doua substante folosite in tratament este deja aprobata pentru a fi administrata pacientilor umani, iar pentru a doua au loc teste cu voluntari.

Continut educational:

Cursuri GRATUITE
puncte EMC:

Click Acces cursuri


Autorii studiului sustin ca metoda lor ar putea sta la baza unui tratament rapid, fara efecte adverse si mai ieftin decat tratamentele disponibile la acest moment.

Dar, pana cand noua terapie va primi toate aprobarile, va mai trece o buna bucata de vreme. Metoda functioneaza pentru multe tipuri diferite de cancer, inclusiv pentru cele care apar spontan.

“Cand folosim acesti doi agenti impreuna, putem observa eliminarea tumorilor din intreg corpul”, a declarat Ronald Levy, doctor in oncologie, potrivit sursei mentionate.

“Aceasta abordare trece peste procesul de identificare a unor tinte de imunitate specifice tumorilor si nu este necesara activarea completa a sistemului imunitar sau modificarea celulelor imunitare ale unui pacient”, a mai adaugat cercetatorul.

In luna ianuarie a fost lansat un experiment clinic pentru a testa efectele acestui tratament pentru pacientii cu limfom.

Autor: FormareMedicala.ro

1 Comentarii

  1. chis ana maria says:

    Se poate comunica prin e-mail cu cei de la Universitatea Stanford? Oare au o adresa de e-mail disponibila publicului? datele spuse aici sunt foarte putine si vagi. As dori sa stiu mai multe detalii.

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Studiu: Vaccinarea anti-Covid este sigura pentru femeile gravide

OMS: E nevoie de cateva saptamani pentru a intelege virulenta noii variante

Ministerul Sanatatii suplimenteaza numarul locurilor de la Rezidentiat

Ministrul Sanatatii: Aceasta boala va deveni la un moment dat endemica

Varianta SARS-CoV-2 detectata in Africa de Sud starneste ingrijorare la nivel mondial