Centrele de vaccinare din Vrancea se inchid | Vaccinarea continua la medicii de familie

14/03/2022
Centrele de vaccinare din Vrancea se inchid | Vaccinarea continua la medicii de familie

Centrele de vaccinare din Vrancea se inchid | Vaccinarea continua la medicii de familie

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/centrele-de-vaccinare-din-vrancea-se-inchid-vaccinarea-continua-la-medicii-de-familie/

Cele mai multe centre de vaccinare din judetul Vrancea isi inceteaza activitatea incepand de marti, 15 martie 2022, iar vaccinarea anti-Covid a populatiei va continua in cabinetele medicilor de familie, a informat Directia de Sanatate Publica (DSP).

“Incepand cu data de 15 martie, centrele de vaccinare din judetul Vrancea isi vor sista activitatea. Singurele centre functionale vor ramane cel de la Sala de Sport din Suraia, centrul aferent amenajat in proximitatea centrului comercial Focsani de pe centura de ocolire si echipele mobile. Vor fi administrate in continuare toate tipurile de vaccin, inclusiv pentru categoria de varsta 5-11 ani. Campania de vaccinare va fi sustinuta si de catre medicii de familie”, se precizeaza intr-o informare a DSP Vrancea.

In Vrancea, aproape o treime dintre medicii de familie vaccineaza in cabinetele proprii. In total, in acest judet, exista 128 de medici de familie in relatii contractuale cu CAS Vrancea.

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Andrei Baciu, a anuntat ca vaccinarea anti-Covid, in Romania, se va face in principal la cabinetele medicilor de familie, iar misiunea CNCAV se va incheia in urmatoarele saptamani.

Etichete: centre de vaccinare vrancea, vaccinarea anti-covid vrancea, vaccinare anti-covid la medicii de familie

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: