Catalin Drula: Spitalele din reteaua Transporturilor cauta profesionisti

08/07/2021
Catalin Drula: Spitalele din reteaua Transporturilor cauta profesionisti

Catalin Drula: Spitalele din reteaua Transporturilor cauta profesionisti

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/catalin-drula-spitalele-din-reteaua-transporturilor-cauta-profesionisti/

In perioada urmatoare, patru spitale CF organizeaza concursuri pentru functiile de manager, potrivit anuntului facut de ministrul Transporturilor, Catalin Drula. El a subliniat ca aceste concursuri vor fi pe bune siĀ  a adaugat ca va exista sprijin din partea ministerului in derularea de proiecte de investitii si modernizare.

“Spitalele din reteaua Transporturilor cauta profesionisti. Asa cum am atras pana acum profesionisti la conducerea companiilor din subordinea ministerului (si continuam, nu ne-am oprit), acum vine randul spitalelor CF. Ma bucur sa anunt ca 4 spitale CF organizeaza in perioada urmatoare concursuri pentru functii de manager si fac apel la toti profesionistii din sanatate, care doresc sa se implice alaturi de echipa noastra, sa se inscrie cu incredere. Din partea mea pot promite un concurs pe bune si sprijin din partea ministerului in derularea de proiecte de investitii si modernizare. Si nu luati promisiunea drept vorbe goale”, a scris ministrul Drula pe pagina sa de Facebook.

Potrivit demnitarului, concursurile vor fi organizate astfel: Spitalul Clinic CF Timisoara – 18 -31 iulie 2021, Spitalul General CF Drobeta-Turnu Severin – 20 iulie-6 august 2021, Spitalul General CF Sibiu – 4-21 august 2021 si Spitalul Clinic CF Craiova – 23 august-6 septembrie 2021.

Etichete: spitalele din reteaua transporturilor, spitale CFR, concurs spitale CFR, Catalin Drula

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: