Castigati unul din cele 10 vouchere in valoare de 100 RON!

01/08/2013

Castigati unul din cele 10 vouchere in valoare de 100 RON!

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/castigati-unul-din-cele-10-vouchere-in-valoare-de-100-ron/

bannercarturesti

Societatea Nationala de Medicina a Familiei doreste sa afle parerea Dvs cu privire la comunicarea cu firmele farmaceutice si alte aspecte legate de activitatea cabinetelor de medicina familiei. Pentru aceasta va rugam sa completati un chestionar online disponibil aici pana cel tarziu Miercuri, 7 august 2013 (dureaza mai putin de un minut) iar medicii de familie care vor face acest efort vor participa automat la tombola care are ca premii 10 vouchere a cate 100 RON pe care le puteti folosi pentru cumparaturile dvs pe http://librarie.carturesti.ro/.

Chestionarul este adresat exclusiv medicilor de familie din Romania.

Regulamentul de participare la Tombola

1. Organizarea Tombolei
1.1.Tombola este organizata de portalul FormareMedicala.ro in perioada 1 august – 7 august 2013. La aceasta promotie participa toti medicii de familie cu drept de libera practica care completeaza chestionarul online.

2. Modul de desfasurare a promotiei:
2.1 Pentru a participa, este necesara completarea chestionarului online. Extragerea castigatorului se va face pe 12 august 2013, prin intermediul site-ului random.org.

3.. Premiiile
3.1 Numele castigatorilor vor fi facute publice prin afisare pe siteul www.formaremedicala.ro iar castigatorii va fi contactati de organizatorii promotiei prin utilizarea adresei de email furnizate la completarea formularului.

4. Conditiile participarii la tombola
4.1. La tombola poate participa orice medic de familie cu drept de libera practica care completeaza chestionarul online. In cazul in care castigatorul premiului este o persoana incapabila din punct de vedere juridic, aceasta va intra in posesia premiului numai dupa primirea unei aprobari scrise si a unei semnaturi din partea reprezentantului sau legal, fiind necesara dovedirea de catre acesta a calitatii sale de reprezentant prin prezentarea unui inscris ce urmeaza a fi trimis catre FormareMedicala.ro.
4.2. FormareMedicala.ro in calitate de organizator, detine toate drepturile de editare, publicare si utilizare a informatiilor si imaginilor participantilor la aceasta campanie si a castigatorilor ei. Organizatorul va face publice informatiile privind numele castigatorilor, premiile acordate si orice alte date pe care le considera necesare. Participantii la aceasta actiune subscriu la respectarea regulilor din prezentul regulament.

5. Tragerea la sorti si acordarea premiului
5.1 La sfarsitul tombolei, la sediul organizatorului, un juriu format din 2 reprezentanti ai FormareMedicala.ro va proceda la o tragere la sorti, pentru desemnarea castigatorului, prin intermediul site-ului www.random.org
5.2 Numele castigatorului va fi afisat pe site-ul www.formaremedicala.ro.
5.3 Premiul va fi trimis castigatorului prin curier la adresa indicata.

6. Diverse
6.1. Acest Regulament este disponibil in mod gratuit oricarui participant pe toata perioada promotiei pe site-ul www.formaremedicala.ro
6.2. Organizatorul isi rezerva dreptul prelungirii campaniei promotionale, printr-un act aditional la prezentul Regulament, cu anuntarea pe site-ul www.formaremedicala.ro a perioadei de prelungire precum si a conditiilor in care are loc continuarea acesteia.
6.3. Participarea la aceasta promotie implica acceptarea prezentului Regulament.

Autor: Cristian Dorobantescu

9 Comentarii

 1. gheltdoinaadriana says:

  Apreciem cursurile,asteptam si alte subiecte.Multumiri!

 2. Rusu Margareta says:

  toate cursurile ne sunt foarte utile.asteptam si alte initiative, tabere-cursuri medicale in strainatate, schimburi de experienta cu Clinici sau cabinete de medicina de familie din E.U.cursuri de limbi straine -pentru medici in strainatate, etc.

 3. gheltdoinaadriana says:

  cursurile sunt utile

 4. balasoiu elena says says:

  subscriu

 5. balasoiu elena says says:

  cursurile sunt utile si binevenite

 6. Lecca Maria says:

  Cursurile sunt bine venite.Avem nevoie de tot maimulta informatie si avem tot mai putin timp.

 7. moiceanu georgeta felicia says:

  doresc cat mai multe informatii

 8. ROSIAN CORNELIA says:

  cursurile sint foarte utile pntru improspatarea cunostintelor

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Studentii de la Medicina vor lucra in spitale ca asistenti medicali

Propunerea de carantinare a Capitalei si a judetului Ilfov, respinsa de CNSU

CNSU a aprobat folosirea de urgenta a echipamentelor din stocul UNIFARM

Romania a pierdut milioane de euro pentru teste Covid | Citu: Mihaila nu a urgentat contractul

Danemarca raspunde apelului Romaniei si doneaza echipamente medicale