CASMB isi schimba sediul incepand cu 1 februarie

19/01/2017

CASMB isi schimba sediul incepand cu 1 februarie

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/casmb-isi-schimba-sediul-incepand-cu-1-februarie/

CASMBCasa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti va functiona, incepand cu 1 februarie, intr-un alt sediu, in care se vor desfasura toate activitatile institutiei.

CASMB a anuntat joi, intr-un comunicat de presa, ca noul noul sediul se afla pe Sos Bucuresti-Ploiesti nr. 7, sector 1, din cartierul Baneasa (statia RATB Pod Baneasa), iar spatiile amenajate pentru a acorda servicii asiguratilor se vor afla la parter, etajele 1 si 2.

“Prin aceasta relocare, dorim sa facilitam accesul asiguratilor la servicii si sa scurtam timpul de solutionare a solicitarilor acestora. Majoritatea asiguratilor care apeleaza la serviciile CASMB sufera de diverse afectiuni, de aceea am considerat obligatorie crearea unor spatii de asteptare decente”, a declarat Lucian Bara, presedintele CASMB in comunicatul remis presei.

De asemenea, insitutia mai precizeaza ca, avand in vedere activitatile de relocare, in perioada 23—26 ianuarie, programul de lucru cu publicul se va desfasura, in sediile Floreasca si Titeica, astfel: miercuri, 25 ianuarie intre orele 8,30 — 14,30, joi, 26 ianuarie intre 8,30 — 14,30, iar luni, 23 ianuarie si marti 24 ianuarie — sarbatori legale, nu se va lucra cu publicul.

Incepand cu data de 30 ianuarie activitatile de relatii cu publicul se vor desfasura in noul sediu,
Pentru a ajunge la noul sediu al CASMB din Baneasca, asiguratii pot folosi mijloacele de transport in comun ale RATB: 131, 205, 261, 304, 335, 783, 449.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Klaus Iohannis: Sunt foarte multumit de cum a decurs campania de vaccinare pana acum

Ioana Mihaila, noua propunere pentru conducerea Ministerului Sanatatii

EMA, despre vaccinul anti-Covid Johnson & Johnson: Beneficiile depasesc riscurile

Romania – locul 4 la nivelul UE in privinta vacinarii anti-COVID cu ambele doze

Circa 50% dintre romani sunt decisi sa se vaccineze impotriva Covid-19