Cartea Nutritie optima pentru copilul tau

01/07/2013

Cartea Nutritie optima pentru copilul tau

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/cartea-nutritie-optima-pentru-copilul-tau/

nutritie optimaTitlu: “Nutritie optima pentru copilul tau”

Autori: Patrick Holford, Deborah Colson

Editura: ALL

Pret: 39.90 RON (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Descriere: “Nutritia optima pentru copilul tau” se adreseaza atat parintilor, cat si medicilor de familie, medicilor nutritionisti, medicilor specialisti.

“Nutritia optima pentru copilul tau” prezinta, analizeaza si compara principalii pasi in alimentatia sanatoasa a copiilor. Cititorii vor afla detalii importante legate de alimentatia sanatoasa, de suplimentele nutritioniste potrivite pentru stimularea activitatatii fizice si psihice a copilului.

Autorul volumului “Nutritia optima pentru copilul tau” este si autorul bestsellerului “Cartea nutritiei optime”. Patrick Holford este un cunoscut nutritionist britanic Are peste 30 de carti traduce in 29 de limbi. In prezentul volum, acesta se axeaza si pe identificarea simptomelor si tratamentului diferitelor boli precum astm bronsic, infectii, obezitate. Functionarea foarte buna  a organismului este astfel direct relationata cu o nutritive optima.

 

 

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: http://www.all.ro/carte/nutritie-optima-pentru-copilul-tau.html. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii.

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Autor: Anamaria Blanaru

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Dr. Virgil Musta, despre trichineloza: Fazele bolii si ce avem de facut

Nicolae Banicioiu, fostul ministru al Sanatatii, trimis in judecata de DNA

Streinu-Cercel: Inca un val epidemic, foarte probabil la inceputul anului viitor

OMS: Risc sporit de reinfectare cu varianta Omicron in cazul celor care au trecut prin boala

Dr. Diaconu despre retragerea lui Mihai Craiu: Stim cum e sa-ti spuna cineva ca te omoara