Stiri medicale

Cardul National de Asigurari de Sanatate – dezbateri SNMF

Data ultimei actualizari: 13/05/2013

poza snmfSocietatea Nationala de Medicina Familiei (SNMF) si Federatia Nationala a Patronatelor Medicilor de Familie trateaza cu interes si cu deschidere problematica referitoare la Cardul National de Asigurari de Sanatate. In acest sens, SNMF a participat la dezbateri publice pe acest subiect, a formulat observatii legate de actele normative pentru cardul national de asigurari de sanatate si nu in ultimul rand, a solicitat organizarea unei dezbateri publice pe tema cardului de asigurari de sanatate.

Va invitam sa va puneti la curent cu toate aceste informatii accesand aici pagina SNMF dedicata acestui subiect. Veti gasi informatii despre cardul national de asigurari de sanatate, propunerea legislativa adresata de SNMF Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor, precum si memoriul legat de cardul national de asigurari de sanatate trimis de SNMF Casei Nationale de Asigurari de Sanatate.

Autor: Elena Gherasim
Elena Gherasim

Elena Gherasim este absolventa a Facultatii de Litere, Departamentul de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii si masteranda in cadrul programului Productie Multimedia si Audio Video, Universitatea Bucuresti. Este online marketing specialist al portalului FormareMedicala.ro si are experienta in redactarea de articole pe subiecte de sanatate si lifestyle.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.