Canicula a facut prima victima. Un barbat din Galati a murit pe strada

03/08/2017

Canicula a facut prima victima. Un barbat din Galati a murit pe strada

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/canicula-a-facut-prima-victima-un-barbat-din-galati-a-murit-pe-strada/

Un barbat de aproximativ 60 de ani din Galati, a murit pe strada, joi, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator, cel mai probabil din cauza caniculei.

Paramedicii SMURD au fost anuntat printr-un apel la 112 de faptul ca un barbat de aproximativ 60 de ani este cazut pe strada, in fata unui bloc din municipiul Galati.

“Apelul a fost in jurul orei 13.00 si s-a semnalat ca un barbat, de aproximativ 60 de ani, este cazut pe strada, in fata blocul M2, de pe strada George Cosbuc. La fata locului, s-a deplasat un echipaj medical cu autospeciala SMURD de tip B, s-au efectuat manevrele de resuscitare, dar barbatul, aflat in stop-cardiorespirator, nu a mai putut fi salvat”,  a declarat Eugen Chirita, purtatorul de cuvant al ISU Galati, conform News.ro.

Din primele informatii se pare ca barbatului i s-a facut rau din cauza caniculei.

Potrivit ANM, toata tara se se topeste sub temperaturile ridicate, iar finalul de saptamana aduce un cod rosu de canicula si disconfort termic accentuat in jumatatea de vest a tarii, in timp ce jumatatea estica se va afla sub incidenta unui cod portocaliu.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: