Burse in strainatate pentru medicii rezidenti in Diabet, Nutritie si Boli metabolice

Adriana Pavel 31/10/2014

poza111 neurodibZece medici rezidenti in specilitatea Diabet, Nutritie si Boli metabolice din Romania au castigat Bursele Neurodiab oferite de Societatea de Neuropatie Diabetica – Neurodiab si vor participa la Cursul de Pregatire Clinica Postuniversitara „Magyar Imre”, organizat de Asociatia Europeana pentru Studiul Diabetului (EASD), in Budapesta, Ungaria.

La concursul pentru castigarea Burselor Neurodiab au fost trimise 14 lucrari, iar in urma evaluarii acestora de catre comitetul stiintific al Societatii de Neuropatie Diabetica, au fost alese zece lucrari.

Castigatorii Burselor Neurodiab care vor lua parte la Cursul de Pregatire Clinica Postuniversitara “Magyar Imre” 2014 sunt: dr. Adrian Sturza (rezident an IV, Timisoara), dr. Daniel-Tudor Cosma (rezident an II, Cluj-Napoca); dr. Adina Mitrea (rezident an IV, Craiova); dr. Loredana Madalina Popa (rezident an IV, Oradea); dr. Mihaela Bondarescu (rezident an II, Bucuresti); dr. Ioana Roxana Cozma (rezident an II, Cluj-Napoca); dr. Elena Cristina Lacatusu (rezident an IV, Craiova); dr. Silvia Calatoaie (rezident an III, Constanta); dr. Marius Iulian Rotariu (rezident an IV, Cluj-Napoca); dr. Maria Magdalena Sandu (rezident an IV, Craiova).

Cursul de Pregatire Clinica Postuniversitara “Magyar Imre” este acreditat de Consiliul European de Acreditare pentru Educatie Medicala Continua si se va derula in perioada 20-22 noiembrie 2014.

Bursa Neurodiab consta in sustinerea integrala a participarii tinerilor medici la eveniment.

Aceste burse ofera posibilitatea tinerilor medici de a invata de la expertii internationali in domeniu, de a-si imbunatati si actualiza cunostintele medicale, pentru o cat mai buna ingrijire a pacientilor cu neuropatie diabetica.

Societatea de Neuropatie Diabetica militeaza pentru imbunatatirea calitatii vietii pacientilor care se confrunta cu aceasta complicatie ireversibila, pentru aceasta fiind nevoie de medici bine pregatiti in domeniu, de specialisti formati la standarde internationale.
 

Autor: Adriana Pavel

Adriana Pavel are o experienta de 13 ani in televiziune, radio, presa scrisa, comunicare si online content. A petrecut cel mai mult timp in redactiile de stiri ca reporter-redactor, a coordonat echipe de teren, iar scrisul este pasiunea sa.

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Pe acelasi subiect:

Peste 300.000 de lei imputati de CJAS furnizorilor de servicii medicale din Covasna

La Ministerul Sanatatii urmeaza o restructurare de posturi dupa ce reorganizarea nu si-a atins scopul

Judetul Bistrita-Nasaud a primit peste 14.000 de doze gratuite de vaccin antigripal

Sectia de Pediatrie a Spitalului din Nehoiu se va inchide dupa ce singurul medic specialist se va pensiona

Accesati un chestionar despre nutritie, stil de viata sanatos si suplimentele alimentare si puteti castiga premii