Burse pentru medici la Viena

19/08/2013

Burse pentru medici la Viena

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/burse-pentru-medici-la-viena/

Burse pentru medici la VienaBurse pentru medici oferite in sase spitale din Viena reprezinta o noua oportunitate pentru specialistii din sanatate sa fie indrumati de catre un medic la unul din departamentele specialitatii lor. Proiectul “Vienna Open Medical Institute” ofera burse pentru medici in vederea participarii acestora la diferite activitati de informare.

Ce ofera bursele pentru medici

Medicii care vor castiga bursele vor putea participa la workshopuri, conferinte, discutii. Datorita acestor burse in domeniul medical, beneficiarii vor putea lua parte si la consultatii in spitalele din Viena.

“Prin acest proiect dorim sa promovam transferul de cunostinte medicale la cel mai inalt nivel”, a precizat Wilhelm Marhold, director general al Uniuni Spitalelor din Viena.

Schimbul de experienta cu medicii din Viena va fi posibil si prin accesul la biblioteca si la “clubul medical” din incinta Societatii Medicilor din Viena.

Bursele in sanatate vor acoperi costurile de cazare, bani de buzunar si, doar in unele cazuri, transportul.

Spitalele care ofera burse in domeniul medical

Intre cele 6 spitale din Viena implicate in proiect sunt Spital General AKH, Spitalul Hietzing cu Centrul de Neurologie Rosenhügel, Spitalul Rudolfstiftung, Wilhelminenspital.

 “Vienna Open Medical Institute” este un proiect comun al Uniunii Spitalelor din Viena, al American Austrian Foundation, al Universitatii de Medicina din Viena, al Societatii Medicilor din Viena, al Academiei Austriece de Stiinte. Proiectul este sustinut si de Camera Medicilor din Viena.

Autor: Agerpress

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Important pentru medicii de familie | Noi reglementari privind modul de acordare a serviciilor medicale pentru pacientii cu Covid-19

Patru medici de la UPU din cadrul Spitalului Judetean Sibiu s-au imbolnavit de Covid-19

Studiu: Peste 80% dintre pacientii infectati cu Covid-19 au carenta de vitamina D

Rusia a lansat productia celui de-al doilea vaccin anti-Covid | Alte doua vacccinuri in pregatire

INSP a lansat un program de screening cardiovascular