Bune practici pentru o batranete frumoasa | Cresterea calitatii vietii varstnicilor

30/08/2022
Bune practici pentru o batranete frumoasa | Cresterea calitatii vietii varstnicilor

Bune practici pentru o batranete frumoasa | Cresterea calitatii vietii varstnicilor

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/bune-practici-pentru-o-batranete-frumoasa-cresterea-calitatii-vietii-varstnicilor/

Experti in domeniul senectutii din sfera publica, sociala sau medicala din Romania si strainatate vor prezenta date actuale, vor oferi solutii eficiente si inovative la nivel national si international si exemple de bune practici ce pot fi implementate de specialistii asteptati sa participe la editia a 6-a a conferintei “Bune practici pentru o batranete frumoasa” organizata de Fundatia Regala Margareta a Romaniei.

Acest eveniment unic in Romania are drept scop cresterea calitatii vietii varstnicilor prin oferirea celor mai actuale informatii, solutii eficiente si inovative la nivel national si international cu aplicabilitate in comunitatile de specialisti in problematica varstnicilor.

La conferinta ce va avea loc vineri, 30 septembrie, la Teatrul National Bucuresti – Sala Media, sunt asteptati specialisti din ONG-uri, institutii publice (directiile de asistenta sociala) si private, medici de familie si furnizori de servicii sociale si produse dedicate varstnicilor.

Cele 4 sectiuni ale conferintei vor cuprinde:

· ultimele statistici si tendinte privind situatia varstnicilor din Romania,
· exemple de buna practica in ceea ce priveste serviciile de asistenta sociala dedicate seniorilor,
· oportunitati de implicare accesibile celor care vor sa se mentina activi la varsta a III-a.
· exemple de cum sa fii relevant la orice varsta – speech inspirational, motivational.

De asemenea, in timpul conferintei va fi lansat Topul nevoilor varstnicilor si solutiile oferite acestora, bazat pe date culese in cei 7 ani de functionare a liniei telefonice gratuite Telefonul Varstnicului – 0800 460 001 – un proiect al Fundatiei.

Detalii despre speakerii si agenda conferintei (in actualizare continua) sunt disponibile AICI.

 

Etichete: serviciile de asistenta dedicate seniorilor, experti in domeniul senectutii, conferinta fundatia regala margareta a romaniei.

 

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: