Bucuresti | Peste 100 de cadre medicale din scoli si crese au fost preluate de ASSMB

07/06/2024
Bucuresti | Peste 100 de cadre medicale din scoli si crese au fost preluate de ASSMB

Bucuresti | Peste 100 de cadre medicale din scoli si crese au fost preluate de ASSMB

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/bucuresti-peste-100-de-cadre-medicale-din-scoli-si-crese-au-fost-preluate-de-assmb/

Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti (ASSMB) a finalizat procedura de preluare a personalului medical si a cabinetelor de medicina generala si stomatologie care functioneaza in cadrul creselor si scolilor speciale.

Cele 44 de cabinete medicale au fost integrate in Reteaua de medicina scolara a ASSMB, care in prezent numara 667 de cabinete de medicina generala si stomatologie, se precizeaza intr-un comunicat transmis de ASSMB.

Prin includerea celor 111 medici si asistente medicale de la cabinetele din cresele si scolile speciale din Bucuresti, numarul total al personalului medical din reteaua ASSMB ajunge la 1.510.

“Aceasta integrare reprezinta un pas semnificativ in directia imbunatatirii si uniformizarii accesului la servicii medicale pentru copiii din crese si scoli speciale, consolidand in acelasi timp infrastructura medicala gestionata de ASSMB la nivelul Capitalei. In cadrul cabinetelor medicale scolare si universitare, copiii si tinerii din unitatile de invatamant de stat beneficiaza de servicii de medicina generala si stomatologie gratuite pe tot parcursul anului. Personalul medical scolar desfasoara inclusiv activitati de educatie pentru sanatate si promovarea sanatatii, prin campanii periodice destinate preventiei si promovarii unui stil de viata sanatos”, se mentioneaza in comunicat.

Consiliul General al Capitalei a adoptat hotararea conform careia peste 100 de cadre medicale din unitati de invatamant de stat sunt preluate de ASSMB.

Etichete: cadre medicale unitati de invatamant, personal medical scoli si crese, ASSMB

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: