Body for life. 12 saptamani de exercitii fizice si dieta pentru un corp de invidiat

19/08/2013

Body for life. 12 saptamani de exercitii fizice si dieta pentru un corp de invidiat

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/body-for-life-12-saptamani-de-exercitii-fizice-si-dieta-pentru-un-corp-de-invidiat/

Body for life. 12 saptamani de exercitii fizice si dieta pentru un corp de invidiat

 

Titlu: “Body for life. 12 saptamani de exercitii fizice si dieta pentru un corp de invidiat”

Autori: Bill Phillips, Michael D’Orso

Editura: ALL

Pret: 34.90 RON (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Descriere“Body for life. 12 saptamani de exercitii fizice si dieta pentru un corp de invidiat” este un ghid foarte util despre un stil de viata sanatos prin exercitii fizice regulate si printr-o dieta sanatoasa. Mentinerea unei greutati care sa previna anumite afectiuni, inceperea unui mod de viata sanatos atat din perspectiva alimentatiei cat si a exercitiilor fizice sunt principalele subiecte de interes ale ghidului.

“Body for life. 12 saptamani de exercitii fizice si dieta pentru un corp de invidiat” ofera un program de exercitii fizice si o dieta care pot fi urmate cu usurinta intrucat are in vedere crearea unui stil de viata pentru orice persoana. Beneficiile pe care le au dietele sanatoase si actvitatile fizice pentru mentinerea sanatatii dar si pentru prevenirea anumitor boli sunt subecte central ale cartii semnate de Bill Phillips, Michael D’Orso

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii.

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

 

 

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Studentii de la Medicina vor lucra in spitale ca asistenti medicali

Propunerea de carantinare a Capitalei si a judetului Ilfov, respinsa de CNSU

CNSU a aprobat folosirea de urgenta a echipamentelor din stocul UNIFARM

Romania a pierdut milioane de euro pentru teste Covid | Citu: Mihaila nu a urgentat contractul

Danemarca raspunde apelului Romaniei si doneaza echipamente medicale