Bodog: Salariile medicilor romani vor recupera rapid diferentele salariale in raport cu omologii lor din UE

07/08/2017

Bodog: Salariile medicilor romani vor recupera rapid diferentele salariale in raport cu omologii lor din UE

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/bodog-salariile-medicilor-romani-vor-recupera-rapid-diferentele-salariale-in-raport-cu-omologii-lor-din-ue/

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a scris pe Facebook, ca veniturile medicilor romani vor ajunge la nivelul celor din UE. Mai mult, demnitarul spune ca toate salariile personalului din Sanatate au crescut cu o treime.

“Veniturile personalului din Sanatate au crescut cu peste o treime (36%) in iunie 2017 fata de iunie 2016. Vorbim despre cea mai mare crestere de venituri din sistemul public. Incepand din 2018, salariile medicilor romani vor recupera rapid diferentele salariale in raport cu omologii lor din UE. Mai precis, vom reusi sa asiguram un nivel de 70% din salariile incasate de medicii europeni. Astfel vom reusi sa ne pastram doctorii tineri, talentati si personalul sanitar de care avem atata nevoie aici, in tara. Guvernul PSD face ce promite!”, a scris Ministrul Sanatatii pe pagina sa.

 

Autor: FormareMedicala.ro

1 Comentarii

  1. Monica says:

    De unde? Mai bine construiți un sistem coerent și funcțional in care oamenii se pot valida și pot progresa îngrijind bolnavi. Cum nu poți sta in fata gloanțelor cu pieptul gol decât câteva secunde, nu poți îngriji bolnavi cu vorbe goale și cu mâinile goale. Fiți coorenti și constructivi dacă tot faceți politica. Nu umblați cu cioara vopsita. Doar salarizarea medicilor e departe de a fi suficientă. Fără cadru nu înseamnă nimic decât risipa.

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: