Bodog: Romania primeste o recunoastere oficiala si deplina a meritelor si progreselor sale

14/09/2017

Bodog: Romania primeste o recunoastere oficiala si deplina a meritelor si progreselor sale

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/bodog-romania-primeste-o-recunoastere-oficiala-si-deplina-a-meritelor-si-progreselor/

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, s-a bucurat de discursul presedintele Comisiei Europene, Jean Claude-Juncker si de referirile acestuia la tara noastra.

“In mesajul privind Starea Uniunii, Romania primeste o recunoastere oficiala si deplina a meritelor si progreselor sale, precum si promisiunea ca, in noul proiect european, cetatenii romani vor fi egalii tuturor europenilor din statele mai bogate, inclusiv in politicile de sanatate. Sunt foarte bucuros ca presedintele Comisiei este un suporter al Romaniei si in problema aderarii tarii noastre la zona Schengen. Jean-Claude Juncker a declarat ca sprijina intrarea urgenta a tarii noastre in spatiul Schengen. Intr-adevar, de foarte multa vreme, locul Romaniei este in acest spatiu de securitate si sper ca ne vom ocupa foarte rapid locul care ne revine in interiorul Uniunii. “, a scris ministrul Sanatatii pe  pagina sa de Facebook.

De asemenea, demnitarul mai spune atat el, cat si colegii sai din Guvern au avut mai multe runde de intalniri si discutii cu membrii Comisiei pe tema vaccinurilor.

“Deja colaboram cu organismele europene, cu expertii europeni atat in domeniul aprovizionarii cu vaccinuri, cat si in politicile pro-vaccinare, iar rezultatele campaniei de vaccinare antirujeolica se vad. De asemenea, nu pot sa nu mentionez faptul ca principiul egalitatii pe care se fundamenteaza discursul de astazi al liderului european ne indreptateste sa fim optimisti cu privire la sansele Romaniei de a aduce la Bucuresti Agentia Europeana pentru Medicamente”, a mai precizat Bodog.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Testare pentru depistarea Covid, cu teste gratuite, in peste 100 de farmacii

CNCAV: Vaccinarea cu doza a treia si in cabinetele medicilor de familie

OMS recomanda un tratament preventiv impotriva formelor grave de Covid

Florin Citu, despre vaccinarea obligatorie: Ar trebui sa fie ultima varianta

Chestionarul de exprimare a intentiei de vaccinare pentru elevi, validat