Bodog: Romania merita sa gazduiasca Agentia Europeana a Medicamentului (EMA)

11/09/2017

Bodog: Romania merita sa gazduiasca Agentia Europeana a Medicamentului (EMA)

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/bodog-romania-merita-sa-gazduiasca-agentia-europeana-a-medicamentului-ema/

Dosarul tarii noastre pentru gazduirea Agentiei Europene pentru Medicamente (EMA) este unul competitiv, a spus ministrul Sanatatii, Florian Bodog.

Dosarul de candidatura al Romaniei pentru relocarea EMA a fost coordonat de catre Ministerul Sanatatii, prin Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale (ANMDM), iar ministrul Bodog a calificat aceasta candidatura drept un “proiect de tara” si a spus ca acesta este “un dosar competitiv, care reprezinta Romania”.

“Eu cred ca Romania merita sa gazduiasca Agentia Europeana a Medicamentului, suntem pregatiti pentru asta, avem o experienta de cel putin 50 de ani in acest domeniu. Romania a asigurat de fiecare data pentru cetatenii ei medicamente de calitate, aparatura medicala de calitate si dispozitive medicale de calitate, gratie eforturilor si gratie calificarii specialistilor nostri din domeniul Agentiei Nationale a Medicamentului”, a sustinut ministrul Sanatatii, conform Agerpres.

Tara care va gazdui aceasta agentie – care isi schimba sediul de la Londra, dupa Brexit – va fi votata in noiembrie.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: