Bodog: Mi se cere demisia pentru orice

19/10/2017

Bodog: Mi se cere demisia pentru orice

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/bodog-mi-se-cere-demisia-pentru-orice/

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat ca daca si-ar da demisia problemele din sistem nu vor fi rezolvate si nici accesul pacientilor la medicamente.

“Mi se cere demisia pentru orice. Daca ies din casa, mi se cere demisia. Daca intru in minister, mi se cere demisia. Daca ies din minister, mi se cere demisia. Asta nu este o problema. Demisia ministrului Sanatatii nu rezolva problemele din sistem si nu rezolva nici accesul pacientilor la medicamente”, a declarat ministrul  Sanatatii joi, la o dezbatere pe teme de sanatate.

Referindu-se la taxa clawback, Florian Bodog a spus ca va propune o solutie care nu este adresata deocamdata companiilor producatoare de medicamente.

“Aceasta solutie nu va fi deocamdata adresata nici companiilor producatoare de generice, nici companiilor producatoare de inovative. Asta este o solutie care va atinge un anumit segment de pret. La asta lucram impreuna cu CNAS”, a mai afirmat Bodog, potrivit Agerpres.

Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice din Romania (APMGR) i-a solicitat premierului Mihai Tudose demiterea ministrului Sanatatii, Florian Bodog, si a presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), Razvan Vulcanescu, pentru incalcarea programului de guvernare si promovarea unor politici de sanatate in detrimentul pacientului.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Dr. Virgil Musta, despre trichineloza: Fazele bolii si ce avem de facut

Nicolae Banicioiu, fostul ministru al Sanatatii, trimis in judecata de DNA

Streinu-Cercel: Inca un val epidemic, foarte probabil la inceputul anului viitor

OMS: Risc sporit de reinfectare cu varianta Omicron in cazul celor care au trecut prin boala

Dr. Diaconu despre retragerea lui Mihai Craiu: Stim cum e sa-ti spuna cineva ca te omoara