Bodog: Institutul Cantacuzino va intra oficial in organigrama Ministerului Sanatatii

12/04/2017

Bodog: Institutul Cantacuzino va intra oficial in organigrama Ministerului Sanatatii

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/bodog-institutul-cantacuzino-va-intra-oficial-in-organigrama-ministerului-sanatatii/

Reprezentantii Institutului Cantacuzino si cei ai Institutului Pasteur au discutat despre posibilitatea aplicarii unui proiect comun pe fonduri europene in vederea cresterii si relansarii activitatii Institutului Cantacuzino.

Ministrul Sanatatii spune ca peste aproximativ doua sau trei saptamani Institutul Cantacuzino va intra oficial in organigrama Ministerului Sanatatii si marti a avut o intalnire cu ambasadorul Frantei care a reiterat interesul acestei tari de a participa cu experienta si bunele practici in ceea ce priveste constructia de spitale regionale, dar si reformarea sistemului de sanatate romanesc.

“In acelasi timp am convenit sa continuam programul de formare de specialisti pentru centrele de arsi. (…) In prima etapa vor pleca la formare medici de la Centrul de chirurgie plastica din Timisoara. In acelasi timp vom avea un program de formare specialisti pentru centrele de radioterapie. Dupa cum stiti, Ministerul Sanatatii, prin Banca Mondiala, a demarat procedura de achizitie pentru cinci echipamente de radioterapie, urmeaza inca minim sapte si am avut discutii preliminare pentru a forma managerii de spitale tot printr-un program comun cu Franta”, a sustinut Florian Bodog, conform Agerpres.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

S-a decis relaxarea unor masuri restrictive, in Capitala

Inca doua cazuri de SARS-CoV-2 cu mutatia britanica | MS recomanda testarea la primele simptome ale bolii

Rusia a solicitat Uniunii Europene sa autorizeze vaccinul Sputnik V

Adrian Gheorghe, noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

Persoanele dializate, imobilizate sau nedeplasabile – vaccinate in etapa a II-a | Medicii de familie vor colabora cu asistenta sociala