Bodog: Ii asigur pe toti specialistii din sanatate ca nu vor exista scaderi salariale, ci doar cresteri

29/09/2017

Bodog: Ii asigur pe toti specialistii din sanatate ca nu vor exista scaderi salariale, ci doar cresteri

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/bodog-ii-asigur-pe-toti-specialistii-din-sanatate-ca-nu-vor-exista-scaderi-salariale-ci-doar-cresteri/

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat ca nu vor exista scaderi salariale in domeniul medical si a anuntat ca se va intalni din nou cu reprezentantii sindicatelor din sanatate.

“Eu am avut ieri deja intalniri cu reprezentantii sindicatelor. De altfel, am avut intalniri si la nivelul Guvernului alaltaieri, unde am stabilit un calendar de actiuni. Ieri m-am intalnit si cu protestatarii din fata Ministerului Sanatatii si le-am spus ca nu este in intentia Guvernului sau a MS sa existe scaderi salariale la nicio categorie, ca am analizat toate problemele pe care ni le-au semnalat si ca impreuna cu Ministerul de Finante si cu Ministerul Muncii facem simulari. Miercuri, saptamana viitoare, vom avea o alta intalnire cu dansii, iar pana atunci le vom comunica concluzia noastra. Insa ii asigur pe toti specialistii din sanatate ca, asa cum am spus in programul de guvernare, nu vor exista scaderi salariale, ci doar cresteri”, a sustinut ministrul Bodog potrivit Agerpres.

Intrebat daca Ministerul de Finante ar fi facut gresit calculele, demnitarul a raspuns:

“Eu nu stiu sa fie gresit niciun calcul al celor de la Ministerul de Finante. Eu stiu ca se fac simulari pe toate categoriile profesionale din domeniul sanatate. Si, in situatia in care se va constata ca exista categorii profesionale care au de pierdut ca urmare a aplicarii Legii salarizarii unice, vom lua masuri”, conform sursei mentionate.

 

Autor: FormareMedicala.ro

1 Comentarii

  1. Diana says:

    Medicilor rezidenti deja le-au scazut salariile din luna mai. Intai scad salariile si dupa le maresc la valoarea de dinainte, si gata au realizat marirea salariilor. Propaganda mincinoasa pentru a intarata pacientii impotriva medicilor. Merg pe principiul divide si castiga

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Testare pentru depistarea Covid, cu teste gratuite, in peste 100 de farmacii

CNCAV: Vaccinarea cu doza a treia si in cabinetele medicilor de familie

OMS recomanda un tratament preventiv impotriva formelor grave de Covid

Florin Citu, despre vaccinarea obligatorie: Ar trebui sa fie ultima varianta

Chestionarul de exprimare a intentiei de vaccinare pentru elevi, validat