Bodog face apel la medicii de familie sa continue vaccinarea antigripala

19/01/2018

Bodog face apel la medicii de familie sa continue vaccinarea antigripala

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/bodog-face-apel-la-medicii-de-familie-sa-continue-vaccinarea-antigripala/


Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a facut apel catre medicii de familie sa continue vaccinarea antigripala si in luna ianuarie, mai ales pentru categoriile la risc.


“Fac apel la medicii de familie sa continue activitatea de vaccinare, deoarece, din datele primite la Ministerul Sanatatii, au fost vaccinate peste 700 de mii de persoane, ceea ce inseamna ca mai sunt disponibile aproape 300 de mii de doze gratuite in cabinetele medicilor de familie”, a declarat Florian Bodog, ministrul Sanatatii, citat in comunicatul de presa.

Ministerul Sanatatii a emis un comunicat e presa in care sfatuieste populatia sa se vaccineze antigripal si in luna ianuarie.

“Exista argumente pentru continuarea vaccinarii antigripale in cursul lunii ianuarie, avand in vedere evolutia circulatiei virusurilor gripale si posibilitatea ca actualul sezon de gripa sa se prelungeasca pana la primavara”, a declarat presedintele Asociatiei Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, in comunicatul mentionat.

Autor: FormareMedicala.ro

1 Comentarii

  1. Popa says:

    La cate vaccinuri antigripale am primit ( repartizat pe medic) nu este posibila continuarea campaniei de vaccinare antigripala pentru ca am terminat de mult repartititia . Ministrul Sanatatii este dezinformat si mai da si comunicat de presa sa incite si populatia , care , cu siguranta va acuza medicii de familie ca nu sunt intresati de vaccinarea populatiei .

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: