Blogurile medicilor de familie din Romania

Aceasta sectiune a portalului FormareMedicala este dedicate blogurilor scrise de catre medicii de familie. Ne dorim sa impartasim cele mai interesante intamplari ale cabinetului, problemele medicale, sau viziuni personale asupra meseriei de medic de familie.

Blogul Dr. Sandra Alexiu

Dr. Sandra Adalgiza Alexiu este medic primar MF, absolventa a Facultatii de Medicina Iasi. Coautor al Agendei medicului de familie Secretar al AMFB si SNMF, redactor sef-adjunct la mf - Ziarul medicului de familie.
 

Blogul Dr. Raluca Zoitanu

Raluca Zoitanu
Dr. Raluca Zoitanu este medic specialist medicina de familie in Bucuresti, fondator si coordonator al Grupului Tinerilor Medici de Familie al Societatii Nationale de Medicina Familiei si al departamentului omolog al Asociatiei Medicilor de Familie Bucuresti. Din anul 2015 face parte din Biroul Executiv al WONCA Europe, organizatia europeană a medicilor de familie.
 

Blogul Dr Gindrovel Dumitra

Dr Gindrovel Dumitra
Dr Gindrovel Dumitra este medic de familie in localitate Sadova Judetul Dolj, absolvent si doctorand in Pediatrie la UMF Craiova, medic formator medicina de familie.
 

Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.