Blocul Operator Central de la Spitalul Universtar de Urgenta Bucuresti a fost deschis

13/12/2019

Blocul Operator Central de la Spitalul Universtar de Urgenta Bucuresti a fost deschis

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/blocul-operator-central-de-la-spitalul-universtar-de-urgenta-bucuresti-a-fost-deschis/

Blocul Operator Central de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB) a fost deschis si deja au fost efectuate primele interventii chirugicale, potrivit unui comunicat al unitatii medicale.

“Asa cum am promis inca de la inceputul mandatului de manager al Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, Blocul Operator Central a devenit operational. Astazi, 12 decembrie, conform planificarii si etapizarii anuntate la momentul inaugurarii, au fost realizate primele interventii chirurgicale in noul Bloc Operator Central de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, dupa ce rezultatul probelor microbiologice a iesit negativ, astfel ca pacientii pot fi operati in conditii de siguranta maxima”, a declarat dr. Adriana Nica, managerul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti.

Continut educational:

Conform sursei citate, activitatea chirurgicala in cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti este una intensa, care se realizeaza in conditii de siguranta maxima.

Blocul Operator Central indeplineste toate conditiile tehnice si epidemiologice pentru a functiona, iar cele 11 sali de aici dubleaza, practic, capacitatea operatorie a spitalului.

La Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, de la inceputul anului si oana in prezent pana astazi au fost ingrijiti peste 50.000 de bolnavi in spitalizare continua si dintre acestia, aproximativ 30.000 au necesitat interventii chirurgicale.

Etichete: bloc operator central, spitalul universitar de urgenta bucuresti, interventii chirurgicale suub

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Acces restrictionat la Spitalul de Boli Infectioase Constanta din cauza gripei

Companie pharma amendata cu 13 milioane de euro pentru ca a intarziat accesul bolnavilor de cancer la citostatice mai ieftine

Dr. Streinu-Cercel: Nu mai umblati dupa teste de gripa pentru ca le faceti degeaba

Dr. Rafila, despre coronavirusul din China: Riscul exista, nu poate fi exclus

Conditii pentru inlocuirea Cardului European de Asigurari Sociale de Sanatate