Bloc operator cu 11 sali dotate la standarde inalte, la Braila

17/07/2019

Bloc operator cu 11 sali dotate la standarde inalte, la Braila

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/bloc-operator-cu-11-sali-dotate-la-standarde-inalte-la-braila/

Spitalul Judetean de Urgenta Braila are un bloc operator nou, cu 11 sali de operatie dotate dupa cele mai inalte standarde, investitie in valoare de aproximativ 16 milioane de lei.

In cele 11 sali de operati vor lucra 30 de medici chirurgi in specializarile Chirurgie generala, Neurochirurgie, Oftalmologie, Urologiei, Chirurgie vasculara, Chirurgie plastica, Chirurgie toracica, ORL si Chirurgie maxilo – faciala.

Continut educational:

Curs GRATUIT, 10 EMC:

Neuropatia diabetica

“Este o mare bucurie pentru mine ca acest proiect, unul dintre cele mai dragi mie, care ne-a scos peri albi, atat mie, cat si conducerii spitalului, este finalizat si nu oricum, ci exceptional. De 40 de ani, de cand exista spitalul, nu a avut o astfel de performanta. N-a fost usor nici pentru echipa tehnica, nici pentru CJ, nici pentru pacienti. Acum am ajuns in momentul zero al Chirurgiei la Spitalul Judetean, din care putem porni o noua etapa in tratamentul pacientilor. Urmeaza si alte proiecte pentru spital, legate de partea de sterilizare, de diminuarea infectiilor nosocomiale. Speram ca in toamna aceasta sa dam drumul la proiectare si executie, astfel incat anul viitor sa fie finalizat si acest proiect in valoare de aproximativ trei milioane lei”, a declarat Iulian Chiriac, presedintele CJ Braila, conform Agerpres.

Potrivit sursei citate, conducerea CJ mai are in plan reabilitarea Corpului A al spitalului, investitie care se ridica la 7-8 milioane de euro.

De asemenea, luna trecuta a fost semnat contractul de finantare pentru reabilitarea cu fonduri europene a Unitatii de Primire Urgente, proiect in valoare de sase milioane de lei.

Etichete: bloc operator, sala de operatie, spital judetean braila

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Examen pentru medici specialisti, stomatologi si farmacisti, in octombrie 2019

STS a semnat contractul pentru modernizarea sistemului 112

Aparatura care determina non-invaziv fibroza hepatica, la Iasi

Interventii chirurgicale pe cord, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad

La CJAS Caras-Severin s-au incheiat contractarile cu furnizorii de servicii medicale