Bloc operator cu 11 sali dotate la standarde inalte, la Braila

17/07/2019

Bloc operator cu 11 sali dotate la standarde inalte, la Braila

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/bloc-operator-cu-11-sali-dotate-la-standarde-inalte-la-braila/

Spitalul Judetean de Urgenta Braila are un bloc operator nou, cu 11 sali de operatie dotate dupa cele mai inalte standarde, investitie in valoare de aproximativ 16 milioane de lei.

In cele 11 sali de operati vor lucra 30 de medici chirurgi in specializarile Chirurgie generala, Neurochirurgie, Oftalmologie, Urologiei, Chirurgie vasculara, Chirurgie plastica, Chirurgie toracica, ORL si Chirurgie maxilo – faciala.

“Este o mare bucurie pentru mine ca acest proiect, unul dintre cele mai dragi mie, care ne-a scos peri albi, atat mie, cat si conducerii spitalului, este finalizat si nu oricum, ci exceptional. De 40 de ani, de cand exista spitalul, nu a avut o astfel de performanta. N-a fost usor nici pentru echipa tehnica, nici pentru CJ, nici pentru pacienti. Acum am ajuns in momentul zero al Chirurgiei la Spitalul Judetean, din care putem porni o noua etapa in tratamentul pacientilor. Urmeaza si alte proiecte pentru spital, legate de partea de sterilizare, de diminuarea infectiilor nosocomiale. Speram ca in toamna aceasta sa dam drumul la proiectare si executie, astfel incat anul viitor sa fie finalizat si acest proiect in valoare de aproximativ trei milioane lei”, a declarat Iulian Chiriac, presedintele CJ Braila, conform Agerpres.

Potrivit sursei citate, conducerea CJ mai are in plan reabilitarea Corpului A al spitalului, investitie care se ridica la 7-8 milioane de euro.

De asemenea, luna trecuta a fost semnat contractul de finantare pentru reabilitarea cu fonduri europene a Unitatii de Primire Urgente, proiect in valoare de sase milioane de lei.

Etichete: bloc operator, sala de operatie, spital judetean braila

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: