Bloc cu locuinte pentru medici la Alexandria

12/07/2017

Bloc cu locuinte pentru medici la Alexandria

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/bloc-cu-locuinte-pentru-medici-la-alexandria/

Un bloc cu 30 de locuinte de serviciu pentru medicii care isi desfasoara activitatea in municipiul Alexandria sunt pregatite sa fie date in folosinta in aceasta vara, potrivit edilului sef din localitate.

Blocul cu 12 garsoniere si 18 apartamente este situat in centrul municipiului Alexandria.

“Suntem intr-un schimb de documente cu Ministerul Dezvoltarii Regionale, prin ANL, cat si cu Ministerul Afacerilor Interne, dar si cu Ministerul Sanatatii, pentru a stabili procedurile, punctajele si tot in aceasta vara sa le putem repartiza. Din cele 30 de unitati locative din blocul din fata Inspectoratului Judetean de Politie, 16 unitati locative vor fi distribuite Ministerului de Interne si doar 14, cu una si cu doua camere, Ministerului Sanatatii”, a declarat primarul Victor Dragusin, conform Agerpres.

Blocul cu locuinte de serviciu a fost preluat de Primaria Alexandria de la Ministerul Afacerilor Interne in 2006, in stadiu de constructie, iar apoi a fost vandut unei firme private, in baza unui contract, pentru a fi finalizat.
Pentru ca firma respectiva nu a respectat contractul, Primaria a recuperat imobilul in urma mai multor ani de procese, iar apoi a fost inclus in programul ANL pentru a fi finantata terminarea lucrarilor.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: