Bloc ANL pentru medici la Suceava

22/09/2017

Bloc ANL pentru medici la Suceava

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/bloc-anl-pentru-medici-la-suceava/

Membrii Consiliul Judetean Suceava au votat favorabil pentru darea in folosinta gratuita catre ANL a unui teren pentru construirea de locuinte de serviciu pentru medici.

Este vorba despre o suprafata de 3.000 de metri patrati pentru realizarea unui ansamblu de locuinte cu 30 de apartamente pentru medici, iar administratia judeteana va asigura finantarea pentru utilitatile necesare investitiei.
Darea in folosinta gratuita a terenului respectiv, in zona Spitalului Vechi din municipiul resedinta de judet, catre ANL se va realiza pe o perioada limitata.

Continut educational:

Conform presedintelui Consiliului Judetean, o astfel de investitie se impune la Suceava in conditiile in care Spitalul Judetean de Urgenta se dezvolta si se extinde, iar necesarul de personal medical creste.

”Socotesc ca e binevenita aceasta investitie in incinta Spitalului Vechi din Suceava. Ne gandim la o dezvoltare pe termen lung. E important sa avem o motivare pentru medicii tineri si Suceava va deveni mai atractiva. Este un pas important pentru atragerea de personal medical la spitalul judetean”, a spus  Gheorghe Flutur  presedintele CJ Suceava,  conform Agerpres.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Testare pentru depistarea Covid, cu teste gratuite, in peste 100 de farmacii

CNCAV: Vaccinarea cu doza a treia si in cabinetele medicilor de familie

OMS recomanda un tratament preventiv impotriva formelor grave de Covid

Florin Citu, despre vaccinarea obligatorie: Ar trebui sa fie ultima varianta

Chestionarul de exprimare a intentiei de vaccinare pentru elevi, validat