BioNTech si Regeneron vor sa dezvolte un medicament pentru cancerul pulmonar

09/03/2022
BioNTech si Regeneron vor sa dezvolte un medicament pentru cancerul pulmonar

BioNTech si Regeneron vor sa dezvolte un medicament pentru cancerul pulmonar

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/biontech-si-regeneron-vor-sa-dezvolte-un-medicament-pentru-cancerul-pulmonar/

Companiile BioNTech si Regeneron si-au extins activitatea asupra dezvoltarii unui medicament pentru cancerul pulmonar, au anuntat cele doua companii, conform agentiilor internationale de presa.

BioNTech a declarat ca si-a extins colaborarea strategica cu Regeneron pentru a dezvolta candidatul BNT116 al platformei FixVac a companiei, in combinatie cu Libtayo (Cemiplimab), un inhibitor PD-1, in cancerul pulmonar nonmicrocelular (NSCLC) in stadiu avansat, relateaza DPA si Agerpres.

Cele doua companii intentioneaza sa desfasoare in comun studii clinice pentru a evalua aceasta combinatie asupra unor populatii diferite de pacienti cu NSCLC in stadiu avansat.

De altfel, cele doua entitati urmeaza sa dezvolte colaborarea incepand cu faza 1/2 a studiilor clinice in cadrul tratamentului de prima linie in NSCLC in stadiu avansat.

In conformitate cu termenii acordului, BioNTech si Regeneron vor imparti in mod egal costurile de dezvoltare in cadrul studiilor clinice, potrivit surselor citate.

Etichete: biontech, regeneron, medicament cancerul pulmonar

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: