“Bebelus sanatos, parinte fericit!”

12/09/2014

“Bebelus sanatos, parinte fericit!”

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/bebelus-sanatos-parinte-fericit/

bebe_sanatos_2014Parinti, medici ginecologi, pediatrii, neonatologi, nutritionisti, psihologi sau avocati, cu totii vor lua parte la editia din acest an a evenimentului numit „Bebe Sanatos”, care va avea loc in perioada 1-5 octombrie 2014. Tema evenimentului din acest an este „Bebelus sanatos, parinte fericit!”.

 Specialisti si parinti, fata in fata

Vreme de 5 zile, Parcul Sebastian din sectorul 5 al capitalei va fi locul unde se vor strange cei mai buni specialistii care vor comunica in mod direct cu parintii ori cu cei care doresc sa devina parinti in viitor.

„Actualmente in toate centrele de zi si cresele din comunitatea locala sector 5, se acorda o atentie deosebit de importanta activitatilor circumscrise  conceptului de educatie timpurie, urmarindu-se prin aceasta o schimbare de viziune in abordarea problematicii cresterii si dezvoltarii nou-nascutului si copilului mic, prin mutarea accentului  de pe preponderenta activitatilor clasice de hranire, odihna, ingrijire si verificare  continua a  starii de sanatate, pe cele ce vizeaza preponderent stimularea si dezvoltarea timpurie a autonomiei individuale si personalitatii copilului”, a afirmat Florentina Popescu, directorul  D.G.A.S.P.C., sector 5 Bucuresti.

Informare si responsabilizare

„Bebe Sanatos” este un eveniment organizat de Sanatatea Media Group, in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, sector 5. Actiunea din acest an se afla la editia a V-a.

„Ne dorim ca prin intermediul acestor conferinte educative interactive, sa informam si responsabilizam parintii si bunicii, asupra impactului pe care il are si il poate avea educatia, asupra cresterii si dezvoltarii armonioase a copilului. Este important ca fiecare parinte care va participa la aceste conferinte, sa inteleaga ca este dator sa acorde copilului sau toata atentia, inca din prima zi de viata. Un parinte are, intai de toate, obligatii fata de copilul sau si abia apoi, drepturi. In plus, un bebe sanatos este fericit si plin de viata. Iar cand ai parte de un asemenea copil, intreaga existenta, ca parinte, este una cu totul deosebita”, a afirmat, printre altele,  Simona Maria Vladica, Director General Sanatatea Media Groupo.

Activitati cultural-educative si distractive

De asemenea, pe langa activitatile interactive intre specialisti si parinti, in cadrul evenimentului, toti participantii care vin in Parcul Sebastian, se mai pot bucura si de actiuni precum cum ar fi targuri de produse specifice ingrijirii copiilor, de produse bio, consultatii gratuite prin minicabinetele medicale, ateliere de creatie si expozitie, spectacole cu statui vii, jocuri de lumini colorate, show de artificii, dar si de o mini gradina zoologica.

Mai multe amanunte despre acest eveniment, puteti gasi pe site-ul bebesanatos.ro

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: