Bebelus de zece luni in stare grava din cauza complicatiilor cauzate de rujeola

09/06/2017

Bebelus de zece luni in stare grava din cauza complicatiilor cauzate de rujeola

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/bebelus-de-zece-luni-in-stare-grava-din-cauza-complicatiilor-cauzate-de-rujeola/

Un bebelus de zece luni diagnosticat cu rujeola si care prezinta complicatii, a fost transferat de la Spitalul din Galati la Spitalul de Boli Infectioase Iasi.

Reamintim ca 23 de copii din judetul Galati au fost diagnosticati cu rujeola si potrivit Directiei de Sanatate Publica, niciunul dintre ei nu este vaccinat.

“Din informatiile pe care le avem bebelusul a intrat in contact cu un alt copil diagnosticat cu rujeola. Starea lui este grava, el fiind intubat. Bebelusul are o forma complicata de rujeola si facem tot posibilul sa-l salvam”, a declarat  Mihnea Hurmuzache, directorul medical al Spitalului de Boli Infectioase Iasi, potrivit News.ro.

Aproape 200 de noi cazuri de rujeola au fost confirmate in ultima saptamana la nivel national, iar numarul total al imbolnavirilor este mai mare de 6000.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

S-a decis relaxarea unor masuri restrictive, in Capitala

Inca doua cazuri de SARS-CoV-2 cu mutatia britanica | MS recomanda testarea la primele simptome ale bolii

Rusia a solicitat Uniunii Europene sa autorizeze vaccinul Sputnik V

Adrian Gheorghe, noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

Persoanele dializate, imobilizate sau nedeplasabile – vaccinate in etapa a II-a | Medicii de familie vor colabora cu asistenta sociala