“Bebe sanatos”, un eveniment reusit

08/10/2014

“Bebe sanatos”, un eveniment reusit

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/bebe-sanatos-un-eveniment-reusit/

bebe_sanatos_2014Parcul Sebastian din Bucuresti a  fost aproape neincapator timp de cinci zile datorita interesului crescut pentru activitatile si conferintele ce s-au desfasurat la evenimentul „Bebe Sǎnatos”.

Evenimentul  Bebe Sanatos s-a aflat la editia a V-a anul acesta.

Dr. Simona Maria Vlǎdica, Director Sanatatea Media Group, unul dintre organizatorii evenimentului, i-a intampinat pe cei prezenti cu un mesaj de bun venit.

“Va asigur ca, dupa timpul petrecut cu noi si cu medicii ce vor veni in fata dumneavoastra, veti fi mai familiarizati cu solutiile la problemele pe care le intampinati in cresterea copiilor sau nepotilor dumneavoastra. V-am pregatit multe surprize si multe activitati care va vor convinge sa fiti alaturi de noi si la editia viitoare!”

La randul sau, Florentina Popescu, directorul Directiei Generale de Asistentǎ Socialǎ si Protectia Copilului, Sector 5, Bucuresti,  co-organizator al evenimentului, a tinut sǎ multumeasca tuturor celor care au fǎcut posibil acest eveniment.

„Considerand copiii o prioritate pentru buna evolutie a societatii noastre, am readus in prim-plan evenimentul “Bebe Sanatos” – un instrument util pentru parinti, un exercitiu minunat pentru bebelusi si copii, un indrumar eficient pentru viitorii parinti. Cu responsabilitate si discernamant, ne-am propus sa imbogatim comunitatea locala a sectorului 5 cu informatie, educatie, sanatate si buna intelegere astfel incat ziua de maine sa fie insorita pentru noi toti. Va invit pe aceasta cale sa ne dam mana pentru intreaga comunitate, sa fim toleranti, intelegatori si atenti la aproapele nostru. Impreuna suntem o familie, iar aceasta are nevoie de un mediu cald si stabil pentru a fi cu adevarat fericita!”

Zeci de specialisti, parinti si bunici, la un loc

In timpul evenimentului au avut loc mai multe conferinte interactive in cadrul carora s-au dezbatut subiecte diverse.

La aceste discutii au participat parinti si bunici care au pus  intrebari direct specialistilor.

“Bebe Sanatos” este un concept inovator, care reuseste sa inlesneasca comunicarea directa si interactiva intre medici, psihologi, avocati renumiti si parinti responsabili, intr-un singur loc, fara programare, fara sali de asteptare.

In acelasi timp, ofera parintilor un suport real si indispensabil pentru a se adapta cu usurinta la noutatile din domeniul medical.

Imagini despre cum a decurs evenimentul “Bebe sanatos” anul acesta se pot gasi si pe Facebook.

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: