Bayer: Jorge Levinson, noul manager al Diviziei Pharmaceuticals pentru Romania si Republica Moldova

21/08/2019

Bayer: Jorge Levinson, noul manager al Diviziei Pharmaceuticals pentru Romania si Republica Moldova

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/bayer-jorge-levinson-noul-manager-al-diviziei-pharmaceuticals-pentru-romania-si-republica-moldova/

Bayer anunta o noua numire la conducerea companiei, incepand cu luna august 2019. Jorge Levinson va coordona Divizia Pharmaceuticals, gestionand activitatea din Romania si Republica Moldova, potrivit unui comunicat remis miercuri.

Acesta va prelua atributiile de la Catalin Radu, fostul manager, care a decis sa urmeze alte oportunitati profesionale.

Jorge Levinson are peste 15 ani de experienta in domeniul farmaceutic. Parcursul sau profesional a inclus functii de conducere in diferite zone ale lumii, de la Mexic, Spania si Germania, pana la Ucraina, Maroc si Orientul Mijlociu.

“Asigurarea accesului la tratamente de ultima inovatie, dezvoltarea portofoliului nostru de produse astfel incat sa raspunda in mod eficient nevoilor pacientilor, sustinerea inovatiei si consolidarea increderii sunt prioritati ale Bayer la nivel global si ma bucur sa pot contribui la toate acestea prin atributiile preluate in Romania si Republica Moldova. Insa povestea nu se opreste aici. Profesionistii din echipa Bayer sunt cei care fac totul posibil si vreau sa ii asigur de intreg sprijinul meu, astfel incat sa ne putem dezvolta impreuna. Un capitol interesant pentru grupul nostru de tari sta sa inceapa, cu siguranta”, a spus Levinson la momentul numirii sale, conform comunicatului remis de Bayer.

Jorge Levinson este originar din Mexic si a absolvit programe de masterat in Administrarea Afacerilor, Sisteme Informatice si Managementul Lantului de Aprovizionare.

Etichete: bayer, manager bayer, jorge levinson, pharma

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Angajatii care se vaccineaza impotriva Covid-19 ar putea beneficia de o zi libera platita

Proiectul normelor Contractului-Cadru pentru anii 2021 – 2022, in transparenta decizionala

Citu: Vom transforma mai multe centre AstraZeneca in centre Pfizer

Voiculescu, fostul ministru al Sanatatii: 113 zile de mandat si de ciocniri intre mentalitati

Pfizer: O ipoteza plauzibila este ca probabil va fi necesara a treia doza