Bayer: Jorge Levinson, noul manager al Diviziei Pharmaceuticals pentru Romania si Republica Moldova

21/08/2019

Bayer: Jorge Levinson, noul manager al Diviziei Pharmaceuticals pentru Romania si Republica Moldova

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/bayer-jorge-levinson-noul-manager-al-diviziei-pharmaceuticals-pentru-romania-si-republica-moldova/

Bayer anunta o noua numire la conducerea companiei, incepand cu luna august 2019. Jorge Levinson va coordona Divizia Pharmaceuticals, gestionand activitatea din Romania si Republica Moldova, potrivit unui comunicat remis miercuri.

Acesta va prelua atributiile de la Catalin Radu, fostul manager, care a decis sa urmeze alte oportunitati profesionale.

Jorge Levinson are peste 15 ani de experienta in domeniul farmaceutic. Parcursul sau profesional a inclus functii de conducere in diferite zone ale lumii, de la Mexic, Spania si Germania, pana la Ucraina, Maroc si Orientul Mijlociu.

“Asigurarea accesului la tratamente de ultima inovatie, dezvoltarea portofoliului nostru de produse astfel incat sa raspunda in mod eficient nevoilor pacientilor, sustinerea inovatiei si consolidarea increderii sunt prioritati ale Bayer la nivel global si ma bucur sa pot contribui la toate acestea prin atributiile preluate in Romania si Republica Moldova. Insa povestea nu se opreste aici. Profesionistii din echipa Bayer sunt cei care fac totul posibil si vreau sa ii asigur de intreg sprijinul meu, astfel incat sa ne putem dezvolta impreuna. Un capitol interesant pentru grupul nostru de tari sta sa inceapa, cu siguranta”, a spus Levinson la momentul numirii sale, conform comunicatului remis de Bayer.

Jorge Levinson este originar din Mexic si a absolvit programe de masterat in Administrarea Afacerilor, Sisteme Informatice si Managementul Lantului de Aprovizionare.

Etichete: bayer, manager bayer, jorge levinson, pharma

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Senatul a respins proiectul privind obligativitatea certificatului Covid la locul de munca

Solidaritatea Sanitara: 23% din munca unui medic dintr-un spital Covid este neplatita

Managerul SJU Bistrita: Dati drumul la tratamentul antiviral din zona de prespital

ECDC: Sezonul gripal ar putea fi unul sever

Arafat: Solidaritatea pe care o vedem ne face sa simtim ca suntem cu prietenii alaturi