Baschetbalistul american a avut parte de o moarte violenta

11/10/2011

Baschetbalistul american a avut parte de o moarte violenta

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/baschetbalistul-american-a-avut-parte-de-o-moarte-violenta/

Coma alcoolica, acesta a fost primul diagnostic al medicilor din Giurgiu in cazul sportivului american, jucator in echipa de baschet a orasului. Diagnosticul s-a dovedit insa mult mai grav, anunta realitatea.net.

Medicii de la spitalul din Giurgiu l-au tinut patru ore cu perfuzii, crezand ca este in coma alcoolica si l-au transferat la Spitalul de Urgenta “Bagdasar Arseni” din Bucuresti de abia cand starea lui s-a agravat. Medicii de la “Bagdasar Arseni spun ca a ajuns in precoma, diagnosticul fiind traumatism cranio-cerebral.

Ministerul Sanatatii a cerut demararea unei anchete

Autopsia arata ca baschetbalistul Chauncey Hardy, in varsta de 23 de ani, a avut parte de o moarte violenta, sustine conf. dr. George Cristian Curca, directorul medical al Institutului National de Medicina Legala (INML) “Mina Minovici”, citat de Agerpres.

Cazul se afla in atentia organelor de justitie. “In urma cercetarilor si investigatiilor intreprinse de politisti sub supravegherea procurorului criminalist au fost identificate o mare parte din persoanele ce se aflau in incinta clubului la ora producerii evenimentului in timpul caruia un baschetbalist de cetatenie americana, membru al Clubului Sportiv din municipiul Giurgiu, a fost victima unei agresiuni”, a declarat Mirela Gheta, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Giurgiu.

Reamintim ca Ministerul Sanatatii a solicitat Directiei de Sanatate Publica Giurgiu demararea de urgenta a unei anchete cu privire la modul in care au fost respectate procedurile si protocoalele de urgenta in cazul sportivului american Chauncey Hardy, pe durata prezentei in Spitalul Judetean de Urgenta Giurgiu.

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: