Avem un copil!

18/09/2013

Avem un copil!

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/avem-un-copil/

Avem un copilTitlu: “Avem un copil!”

Autori: Grazia Honegger Fresco

Editura: ALL

Pret: 69.90 RON (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Descriere: “Avem un copil!” este un ghid util pentru cresterea corecta a copilului in vederea prevenirii diferitelor afectiuni care pot aparea de la nastere pana la varsta de 3 ani. Volumul trateaza amplu subiecte esentiale precum dezvoltarea limbajului, a miscarii pentru fiecare etapa de varsta: nastere-1 an, 1-2 ani, si 2-3 ani.

Avem un copil! ofera sfaturi cu privire la alimentatia sanatoasa a copilului, miscarea necesara, emotiile copilului. Volumul explica detaliat si masurile de siguranata in privinta imbracamintei, a transportului pentru a preveni afectiunile sau problemele neasteptate cu care se poate confrunta un parinte.

Explicatiile sunt insotite de desene, scheme si tabele pentru etapele de dezvoltare a limbajului, a miscarii si pentru fazele dezobisnuirii de anumite obiceiuri.

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: http://www.all.ro/carte/avem-un-copil.html. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii.

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Record de cazuri Covid, in Romania | Ludovic Orban: Sunt ingrijorat; facem o analiza foarte serioasa

Soft de post-procesare a investigatiei imagistice pentru evaluarea nodulilor pulmonari, la Spitalul ‘Victor Babes’ Timisoara

Ministerul Sanatatii introduce inca 61 de medicamente noi in Canamed

Performanta in timp de pandemiei | Trei transplanturi renale in doua zile, la Iasi

Centru de Transfuzie inchis dupa ce 14 din 18 angajati au fost confirmati cu Covid-19