Carte Medicala

TOATE
COMUNICARI ANM
COMUNICARI MEDICALE
CARTE MEDICALA

Avem un copil!

Data ultimei actualizari: 18/09/2013

Avem un copilTitlu: “Avem un copil!”

Autori: Grazia Honegger Fresco

Editura: ALL

Pret: 69.90 RON (promotie 30% reducere pentru cititorii nostri)

Descriere: “Avem un copil!” este un ghid util pentru cresterea corecta a copilului in vederea prevenirii diferitelor afectiuni care pot aparea de la nastere pana la varsta de 3 ani. Volumul trateaza amplu subiecte esentiale precum dezvoltarea limbajului, a miscarii pentru fiecare etapa de varsta: nastere-1 an, 1-2 ani, si 2-3 ani.

Avem un copil! ofera sfaturi cu privire la alimentatia sanatoasa a copilului, miscarea necesara, emotiile copilului. Volumul explica detaliat si masurile de siguranata in privinta imbracamintei, a transportului pentru a preveni afectiunile sau problemele neasteptate cu care se poate confrunta un parinte.

Explicatiile sunt insotite de desene, scheme si tabele pentru etapele de dezvoltare a limbajului, a miscarii si pentru fazele dezobisnuirii de anumite obiceiuri.

Cartea poate fi achizitionata cu un discount de 30%** accesand acest link: http://www.all.ro/carte/avem-un-copil.html. In formularul de comanda va fi introdus codul promotional “formaremedicala“.

* Pretul cartii este informativ, preluat de pe site-ul editurii. FormareMedicala.ro nu isi asuma actualizarea in timp a acestuia sau verificarea disponibilitatii cartii.

** Reducerea este valabila pentru utilizatorii platformei FormareMedicala.ro, pana la data de 1 septembrie 2013.  Reducerea este valabila pentru sectiunea Medicina, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte sau discounturi de pe www.all.ro.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.