AU PICAT la concurs! Niciun candidat la sefia Caselor de Sanatate nu a trecut examenul

04/03/2016

AU PICAT la concurs! Niciun candidat la sefia Caselor de Sanatate nu a trecut examenul

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/au-picat-la-concurs-niciun-candidat-la-sefia-caselor-de-sanatate-nu-a-trecut-examenul/

Examen pentru obtinerea titlului de specialistNiciunul dintre candidatii inscris pentru ocuparea a 41 de posturi de sefi ai caselor judetene de sanatate si OPSNAJ nu a trecut concursul organizat de CNAS.

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate a organizat pe 2 martie concurs pentru ocuparea functiilor de presedinte-director general ai caselor de sanatate judetene.

Functiile erau ocupate interimar dupa decizia 30 octombrie anul trecut, cand ca urmare actualizarii indicatorilor de performanta, contractele de management ale sefilor institutiilor au incetat, scrie gandul.info.

Dupa depunerea dosarelor de concurs, pentru proba scrisa s-au calificat 47 de candidati.

Ei au sustinut un examen scris in data de  2 martie,  care a constat in verificarea cunostintelor de legislatie in domeniu.

Dar, niciunul dintre candidati nu a obtinut punctajul minim de 70 de puncte necesar pentru a trece in etapa finala, adica aceea a sustinerii planului de management pentru institutiile pe care voiau sa le conduca.

Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Vasile Ciurchea, a declarat pentru sursa citata ca in aceste conditii concursul pentru ocuparea posturilor din teritoriu se va relua „destul de repede”. Pana atunci unii dintre actualii interimari „pot sa ramana pe functie, altii nu”, a precizat el, relateaza si Mediafax.

 In urma actualizarii indicatorilor de performanta, contractele de management ale presedintilor-directori generali ai caselor judetene de asigurari de sanatate au incetat in data de 30 septembrie 2015.

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Vlad Voiculescu: Solutia militara nu este o solutie pentru Romania

OMS: 1 miliard de doze de vaccin anti-Covid administrate in regiunea europeana

Dr. Catalina Poiana: Controlul osteoporozei trebuie sa fie o prioritate

Asociatiile de pacienti: Romania nu se confrunta doar cu problema Covid

UMF “Iuliu Hatieganu”, in topul celor mai bune universitati