Stiri medicale

Au parcurs studiul de caz si au castigat

Data ultimei actualizari: 04/12/2014

formareInca trei medici din tara au fost premiati de FormareMedicala.ro dupa ce au parcurs etapele studiului de caz privind “Gravida si gripa” .

Mii de medici din toata tara au accesat in ultimele saptamani platforma online FormareMedicala.ro.

Dincolo de stiri, articole, interviuri cu cei mai buni specialisti si alte noutati legislative de ultima ora din domeniul medical, aici, medicii de familie si nu numai, au putut accesa studii de caz reale cu teme de actualitate din practica medicinei de zi cu zi.

Cel de-al treilea studiu de caz lansat de FormareMedicala.ro s-a incheiat joi, 4 decembrie, iar in urma extrageri la sorti, 3 medici din tara au castigat 3 cititoare de card aprobate de CNAS.

Lista medicilor castigatori:

1. Dr.  Mihai Buescu – Oras Barlad, judetul Vaslui

2. Dr. Carmen Cristina Jidveianu – Municipiul Sibiu

3. Dr. Constantin Gheorghiu – Municipiul Petrosani, judetul Hunedoara

FormareMedicala.ro a lansat si studiul de caz cu numarul 4, cel privind “Patologia cardiaca si gripa”.

Astfel, medicii de familie care parcurg etapele acestui nou studiu, pot castiga unul din cele doua aparate foto puse la batate de FormareMedicala.ro

Autor: Adriana Pavel

Adriana Pavel Adriana Pavel are o experienta de 13 ani in televiziune, radio, presa scrisa, comunicare si online content. A petrecut cel mai mult timp in redactiile de stiri ca reporter-redactor, a coordonat echipe de teren, iar scrisul este pasiunea sa.

Postati un comentariu

Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.