Au inceput inscrierile pentru Conferinta Nationala de Medicina Aplicata la Educatie Fizica si Sport

05/03/2013

Au inceput inscrierile pentru Conferinta Nationala de Medicina Aplicata la Educatie Fizica si Sport

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/au-inceput-inscrierile-pentru-conferinta-nationala-de-medicina-aplicata-la-educatie-fizica-si-sport/

poza conferinta medicina in educatie fizica si sportSocietatea Medicala Romana de Educatie Fizica si Sport, sub egida Universitatii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca organizeaza in perioada 30-31 mai a.c.  Conferinta Nationala de Medicina Aplicata la Educatie Fizica si Sport.

Evenimentul organizat sub forma unei manifestari stiintifice interdisciplinare se adreseaza cadrelor didactice din invatamantul scolar si universitar, medicilor de medicina sportiva, medicilor generalisti, medicilor specialisti din domeniile ortopedie, medicina interna, recuperare, chirurgie si terapii; medicilor si farmacistilor specializati pe probleme de nutritie, precum si altor specialisti din domeniul medical, a caror activitate profesionala interfereaza cu domeniul educatiei fizice si al sportului.  

Toti specialistii din domeniile si specialitatile amintite care doresc sa ia parte la eveniment atat in calitate de spectatori, cat si in calitate de autori ai unor rezumate stiintifice sunt invitati sa se inscrie la conferinta pana pe data de 30 aprilie, data pana la care taxa de inregistrare este redusa.

Conferinta Nationala de Medicina Aplicata la Educatie Fizica si Sport se afla la prima editie si va fi creditata de catre Colegiul Medicilor din Romania cu puncte de Educatie Medicala Continua (EMC).

Mai multe informatii despre modalitatile de inscriere la Conferinta Nationala de Medicina Aplicata la Educatie Fizica si Sport gasiti in sectiunea dedicata de pe site-ul evenimentului.

Autor: Elena Gherasim

0 Comentarii

Cele mai noi stiri: