Au fost scoase la concurs peste 100 de posturi la Institutul Cantacuzino

27/05/2019
Au fost scoase la concurs peste 100 de posturi la Institutul Cantacuzino

Au fost scoase la concurs peste 100 de posturi la Institutul Cantacuzino

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/au-fost-scoase-la-concurs-peste-100-de-posturi-la-institutul-cantacuzino/

Ministerul Apararii Nationale a anuntat demararea procedurilor pentru ocuparea prin concurs a peste 100 de posturi de cercetatori, medici, biologi, biochimisti, farmacisti si ingineri in cadrul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara ‘Cantacuzino’.

“Prin incadrarea unor noi specialisti cu performante in domeniul cercetarii si inovarii, institutul intra intr-o noua etapa de dezvoltare, sprijinind demersurile comunitatii stiintifice care isi desfasoara in prezent activitatea in cadrul acestei institutii prestigioase de cercetare si dezvoltare”, scrie intr-un comunicat oficial.

Conform sursei citate, Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara ‘Cantacuzino’ a demarat si procedurile de achizitii si investitii, in baza bugetului aprobat, in valoare de aproximativ 40 milioane de lei, pentru modernizarea zonelor de productie, prin achizitia de noi echipamente, de inalt nivel tehnologic, respectiv consolidarea si reabilitarea infrastructurii existente.

“Masurile concrete adoptate pana in prezent de conducerea Institutului s-au materializat printr-o crestere semnificativa a productiei de SOD Natural, cel mai cunoscut antioxidant si imuno-stimulator romanesc, realizat in exclusivitate in cadrul Institutului Cantacuzino. In primele cinci luni ale acestui an, vanzarile de SOD Natural au depasit totalul vanzarilor pe anul 2018”, se mai transmite in comunicatul remis de MApN.

In cursul acestei luni, conducerea ministerului a initiat discutii cu Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale, in vederea stabilirii conditiilor necesare in perspectiva reautorizarii unei viitoare productii de vaccinuri.

Etichete: Institutul Cantacuzino, posturi Institutul Cantacuzino, vaccinuri Cantacuzino, SOD natural

autor

Autor: Adriana Pavel

1 Comentarii

  1. Pascu nicoleta says:

    Registrator medical sau asistent de farmacie ma intereseaza un post si cand se susține concursul

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: