Attila Cseke, despre fenomenul ‘vaccinarea la chiuveta’: Se impune o inasprire a legislatiei

09/09/2021
Attila Cseke, despre fenomenul ‘vaccinarea la chiuveta’: Se impune o inasprire a legislatiei

Attila Cseke, despre fenomenul ‘vaccinarea la chiuveta’: Se impune o inasprire a legislatiei

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/attila-cseke-despre-fenomenul-vaccinarea-la-chiuveta-se-impune-o-inasprire-a-legislatiei/

Intr-o prima declaratie din pozitia de ministru interimar al Sanatatii, Cseke Attila s-a referit la fenomenul ‘vaccinarea la chiuveta’, subliniind ca, in opinia sa, este necesara o inasprire a legislatiei pentru cei care fac astfel de lucruri in sistemul medical.

“Aici trebuie sa facem o analiza rapida a legislatiei, pentru ca mai mult ca sigur se impune oinasprire a legislatiei. Din punctul meu de vedere, oameni care fac asemenea lucruri nu au ce cautain sistemul medical.in primul rand, pentru ca toti ceilaltiisi fac treaba zi de zi si sunt eroii nostri, ai tuturor, care au grija de semenii lor. (…) O asemenea atitudine nu poate fi tolerata si cine are o asemenea atitudine in sistemul medical… (…) Eu am vorbit despre cei care contribuie la o asemenea fraudare a sistemului si daca exista o asemenea fraudare a sistemului, categoric se face de cineva din interiorul sistemului, nu se face din afara sistemului. Despre ei am vorbit. (…) Nu vorbim despre foarte multi, probabil, dar nici nu putem sa acceptam acest lucru”, a declarat ministrul interimar al Sanatatii, Attila Cseke, citat de Agerpres.

Attila Cseke, care este si ministrul Dezvoltarii, Administratiei si Lucrarilor Publice, si-a preluat mandatul interimar la Sanatate, dupa ce Ioana Mihaila si-a dat demisia.

Etichete: vaccinarea la chiuveta, attila cseke, ministrul sanatatii

autor

Autor: Adriana Pavel

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: