Ministrul Sanatatii: As dori sa am o bagheta magica sa schimb sistemul de sanatate peste noapte

14/09/2017

Ministrul Sanatatii: As dori sa am o bagheta magica sa schimb sistemul de sanatate peste noapte

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/as-dori-sa-am-o-bagheta-magica-sa-schimb-sistemul-de-sanatate-peste-noapte/

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a spus ca si-ar dori sa aiba o bagheta magica ca sa schimbe sistemul de sanatate peste noapte, dar ca nu se poate.

“As dori sa am o bagheta magica sa schimb sistemul de sanatate peste noapte, nu se poate. Insa vreau sa va asigur ca in fiecare zi incerc sa schimb ceva in sistemul medical”, a declarat Florian Bodog joi, la o conferinta de presa organizata in deschiderea Zilelor Institutului Clinic Fundeni.

In cadrul acestui eveniment, demnitarul a precizat ca in ceea ce priveste Institutul Fundeni, Ministerul Sanatatii are in derulare un program de dotare cu acceleratoare liniare pentru tratamentul pacientilor oncologici si a subliniat ca aceasta nu este singura masura luata in sistemul medical.

“Eu am mai spus, am fost privit cu neincredere, dar vreau sa va spun ca astazi se deschid ofertele pentru programul un CT si un RMN pentru fiecare spital judetean care nu are. Azi se deschid ofertele de Banca Mondiala si vom anunta public castigatorul si semnarea contractului. (…) Deci, lucruri importante pe care le-am spus, care privesc infrastructura medicala, va rog sa ma credeti ca le fac, chiar daca nu fac galagie”, a mai afirmat Bodog potrivit Agerpres.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

INSP: Actualizarea definitiilor de caz pentru Sindromul respirator acut cu noul coronavirus (Covid-19)

Cate paturi ATI pentru copiii cu Covid-19 sunt disponibile in Romania

Raport: Tarile bogate ale lumii au pre-achizitionat jumatate din totalul vaccinurilor anti-Covid

COPAC: Pacientii cronici nu au devenit singuri mai vulnerabili, ci sistemul de sanatate i-a vulnerabilizat

O companie din Coreea de Sud vrea sa testeze in Romania un tratament impotriva Covid-19