Ministrul Sanatatii: As dori sa am o bagheta magica sa schimb sistemul de sanatate peste noapte

14/09/2017

Ministrul Sanatatii: As dori sa am o bagheta magica sa schimb sistemul de sanatate peste noapte

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/as-dori-sa-am-o-bagheta-magica-sa-schimb-sistemul-de-sanatate-peste-noapte/

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a spus ca si-ar dori sa aiba o bagheta magica ca sa schimbe sistemul de sanatate peste noapte, dar ca nu se poate.

“As dori sa am o bagheta magica sa schimb sistemul de sanatate peste noapte, nu se poate. Insa vreau sa va asigur ca in fiecare zi incerc sa schimb ceva in sistemul medical”, a declarat Florian Bodog joi, la o conferinta de presa organizata in deschiderea Zilelor Institutului Clinic Fundeni.

In cadrul acestui eveniment, demnitarul a precizat ca in ceea ce priveste Institutul Fundeni, Ministerul Sanatatii are in derulare un program de dotare cu acceleratoare liniare pentru tratamentul pacientilor oncologici si a subliniat ca aceasta nu este singura masura luata in sistemul medical.

“Eu am mai spus, am fost privit cu neincredere, dar vreau sa va spun ca astazi se deschid ofertele pentru programul un CT si un RMN pentru fiecare spital judetean care nu are. Azi se deschid ofertele de Banca Mondiala si vom anunta public castigatorul si semnarea contractului. (…) Deci, lucruri importante pe care le-am spus, care privesc infrastructura medicala, va rog sa ma credeti ca le fac, chiar daca nu fac galagie”, a mai afirmat Bodog potrivit Agerpres.

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri:

Radu Ganescu: Siguranta pacientului, un subiect uitat o lunga perioada de timp

Medicii din centrele de vaccinare isi primesc salariile restante din august

CMR cere eforturi din partea tuturor factorilor pentru a asigura nasteri in siguranta

Citu, despre certificatul verde Covid: Chiar nu este nicio discriminare

Dr. Catalina Poiana: Am ales profesia de medici pentru ca punem pacientul mai presus de orice