Arest la domiciului pentru medicul din Sinaia prins in flagrant cu mita

15/02/2017

Arest la domiciului pentru medicul din Sinaia prins in flagrant cu mita

Citeste mai mult: https://www.formaremedicala.ro/arest-la-domiciului-pentru-medicul-din-sinaia-prins-in-flagrant-cu-mita/

MEDICI

Medicul de la Sinaia care a fost prins in flagrant dupa ce a luat mita a fost plasat, marti, in arest la domiciliul, decizia instantei nefiind definitiva.

Potrivit reprezentantilor Tribunalului Prahova, magistratii au respins propunerea de arestare preventiva a medicului Lucian Jianu si au dispus masura arestului la domiciliu pentru o perioada de 30 de zile fata de inculpate, relateaza Agerpres.

Decizia nu este definitiva.

Conform comunicatului Directiei Generale Anticoruptie (DGA), medicul este urmarit penal sub aspectul savarsirii a 19 infractiuni de luare de mita aflate in concurs real.

“In fapt, s-a retinut ca inculpatul, cu ocazia activitatii desfasurate la cabinetul medical din Sinaia, a acceptat primirea sumei totale de 8.500 lei, cu titlu de mita, de la beneficiarii dreptului de pensie de invaliditate care s-au prezentat la medic, in data de 13.02.2017, pentru revizuirea la termen a acestui drept”, scrie in comunicatul DGA.

 

 

Autor: FormareMedicala.ro

0 Comentarii

Postati un comentariu
Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj.

Cele mai noi stiri: